STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Mai 2012

 

Kjære venner av Hogar Norma ! 

 

Her kommer en liten hilsen fra oss på Hogar Norma og kan fortelle at alt er bare bra med oss.


Vi har nå begynt med fysioterapi for alle ungdommene våre på et universitet i hovedstaden Asuncion. Hver tirsdag og torsdag drar vi av gåre for å få behandling.

Alle som skal til fysioterapien er spente på sin måte. Juan syns det er morsomt når vi forteller at fysioterapeuten kommer til å "banke han" og at han kommer til å trenge vår hjelp etter behandlingen, han ler godt!!!

Liz er litt mere utålmodig og syns det er lenge å ligge i 45 min, men vi har lært hva hun liker slik at hun kan få fullført timen sin.

Elodia gleder seg for hver gang, hun teller dagene og hun blir i bedre humør.

 

Nelly tar kontrollen, observerer og passer på at alle får behandling.
Sheila og Beto ligger rolig og koser seg!
Griselda koser seg enda mer for hun sovner og synes det er helt fantastisk!!!
Nå skal fysioterapeutene komme og besøke oss for å se hvordan vi har det. Det gleder vi oss veldig til.

Ellers i huset er det alltid noe å gjøre, fra små ting til ganske store arbeidsoppgaver. Nå går det mot vinter så vi må sørge for å ha nok ved og at bilen fungerer og er i god stand.
Min kone Elsa, har fødselspermisjon nå, så det er ekstra mye som faller på oss andre med å passe på at alle har det de trenger og at det ikke mangler noe i huset.

Sender noen bilder fra fysioterapitimen og fra hjemmet slik at dere kan se hvordan vi har det. Vi takker Gud for at dere fins slik at alle får det de trenger, og er så takknemlige for at dere er med og støtter arbeidet her på hjemmet. Ønsker dere Guds rike velsignelse.

 

Med vennlig hilsen Federico Petras.

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com