STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Juni 2012

 

Kjære alle venner og støttepartnere.                                                                                                               

 

Nå er det på tide å sende en liten sommerhilsen fra oss her på Hogar Norma. Vi kan med glede si at vi har det bra! Forrige uke fikk vi en liten kalv som gave fra noen tyske venner her i byen som er veldig snille og viser omsorg og gavmildhet mot oss. Hver uke kan vi hente 50 liter melk som gave fra dem og fra en matbutikk i byen får vi også donasjoner som grønnsaker og kjøtt.

Vi føler oss så velsignet og takknemlige. Dette gjør at vi kan spare inn på matbudsjettet slik at det blir penger til andre ting som må prioriteres.

Flere av de som bor her trenger medisiner  og regelmessig legetilsyn, og en barnelege i en av nabobyene gir oss gratis legetime for de yngste på hjemmet. Impro, som er et senter for personer med handikapp og andre behov, er også åpent for oss når det er behov for medisinsk kontroll av de som er litt eldre.

Elodia har vært hos familien sin og feiret bursdag og morsdag. Det var veldig stas for henne å være sammen med mammaen sin og hun er veldig glad i familien.

Nelly har også hatt besøk av sin mamma. Hun bor i Argentina og når hun kommer har hun med seg gaver til alle på hjemmet. Nelly er også veldig glad når hun får besøke av familien.

 

Lorena jobber fortsatt på madrassfabrikken «Sueñolar». Hun er flink og trives veldig godt.

Som vi har fortalt tidligere har noen av de som bor på Hogar Norma flere ganger deltatt i «Olympiadas Espesiales» (Paralympics) her i Paraguay. I august har vi for første gang fått æren av å ha dette arrangementet her på Hogar Norma. Vi har også sammen med alle her på hjemmet, deltatt i planleggingsmøte sammen med styret som står for arrangementet.

Til slutt vil vi igjen takke dere for all støtte og forbønn for alle her på Hogar Norma, og ønsker dere Guds rike velsignelse tilbake. Vi vil også ønske dere en riktig god sommer.

 En stor klem fra oss.

 Hilsen Federico Petras.

 

Jeg vil også takke alle som er med og støtter arbeidet blant våre funksjonshemmede venner på Hogar Norma, og ønsker dere en riktig god sommer.

Vennlig hilsen

Rigmor Overhalden

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com