STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Paraguay: prosjekt-kontoret og seminarer  (2)                                                                       

Tilbake til første side

  

Vi kom til Asuncion søndag 2. desember kl 17, og ble tatt imot av Almidio Aquino fra bok-prosjektet. Jeg tok inn på hospitset Hogar Menno nede i byen. Jeg fikk leie prosjekt-bilen, og dro og besøkte venner - Efraim med fam i Mariano Roque Alonzo (der vi bodde i 2005 - 2007).

Mandag var vi hele dagen på prosjekt-kontoret. Jeg synes det er flott det arbeidet de gjør. Tirsdag tok jeg Torild og Cato på en liten rundtur i Asuncion, og deretter var vi noen timer på prosjektkontoret.

 

 

På ettermiddagen dro vi østover til Curuguaty - ca 25 mil - for å ha pedagogiske seminarer for lærere i Fortuna-området og i Chupa Pou.

 

Seminar i Fortuna

I Fortuna var det samlet ca 30 lærere. Det var en svært varm dag, og da det bygget opp til regn, ble det ekstra hett. Men programmet ble gjennomført. På bildet under tolker jeg Luis fra guarani til norsk. Han forteller hvordan skolearbeidet startet med Anna Strømsrud. Han legger spesielt vekt på de store forbedringene som har skjedd i skolene.

Torild, Cato sitter til høyre, og bak står Almidio.

 

 

 

 

Seminar i  Chupa Pou

Onsdag morgen dro vi til Chupa Pou, en ache-koloni som ligger ca 1 times kjøring fra Curuguaty. Det er en ELEEEEEENDIG veg!!

 

 

Først skulle vi ha seminar og presentasjon av en lærebok som kom fra trykkeriet samme uke.

Da vi kom fram, var det ingen på skolen, men i løpet av en time, kom lærerne. I tillegg var det en hel del barn der. De er svært nyskjerrige på oss, og tar fort kontakt.

 

 

På bildet ser vi Almidio Aquino som presenterer den nye boken for høvdingen i kolonien.

 

Tilbake til første side

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com