STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

                                                                 

I Asuncion. Tur til Atyra. Skoleavslutning. Bibelskolen (6)

Tilbake til første side

 

ASUNCION og ATYRA

Jeg dro tilbake til Asuncion med en to-dekkers-buss. Det er en reise som tar omkring  3 - 4 timer. Bussen er OK, og sjåføren kjører bra, så det er en grei reise.

Tirsdag dro jeg til Atyra. Jeg kjørte via Emboscada - Loma Grande - Altos til Atyra. Dette er et flott område med svært variert natur.

I Atyra besøkte jeg først pastorenJorge og kona Rita. De hadde laget til en meget velsmakende middag, som vi nøt under mango-treet. Det var en deilig dag, og vi hadde det riktig trivelig sammen. Menigheten i Atyra har vokst en hel del, og de har bygget nytt lokale, så de var optimistiske.

 

Deretter besøkte jeg Ovidio, og vi fikk en fin ettermiddag sammen, først hjemme hos ham, og deretter på Evangeliseringssentret utenfor Atyra.

Du kan se litt av turen her:

 

 

 

 

 

 

YPACARAI

I kveldingen var jeg i Ypacarai, og var med på skoleavslutningen på "El Reino Noruega". Her ble det delt ut diplomer. Ungdommen underholdt, og til slutt var det bespisning. En flott avslutning på dagen!!

 

  

Det er utrolig hvordan dagene flyr. Datoen for hjemreise nærmer seg raskt, og det er flere besøk jeg ville gjennomføre. Onsdag kveld skulle jeg på fellesmøte i Roque Alonzo sammen med vennene i Filadelfia der. Jeg trodde det var i "Centro Familiar de Adoracion". Der var mye folk, men jeg så ikke mine venner. Oppdaget etter hvert at det var samling for celle-gruppeleder. Alle vare ledere for en gruppe, og dermed nådde de et stort område i byen. Slikt gir vekst!

Torsdag morgen kom et voldsomt regnvær... Og det var nesten umulig å komme seg ut. I en liten pause kom jeg meg i bilen, og dro til Bibelskolen. Pga regnet var ikke den jeg skulle snakke med. Traff kona til tidligere direktør, Daniel, som døde brått i august, og hun fortale mye fra skolen, og etter litt kom sekretæren, David, og vi fikk en god planleggingsstund sammen. Vi ønsker å få stipend til minst 10 studenter....
Torsdag kveld besøkte jeg Gunvor og Ingvald, sammen med Kjellaug Palma. Det ble en hyggelig kveld sammen.

Lørdag 15. desember var jeg klar for hjemreise. Først dro jeg en tur på byen, og der var det folkedans og andre aktiviteter. Så kjørte Almidio Aquino, sammen med kona, meg til flyplassen. Dro fra Asuncion kl 1430 med GOL, og videre med KLM kl 21 fra Sao Paulo. Var framme i Amsterdam søndag kl 12 , og i Larvik / Torp kl 2230. 
Det har vært en fin tur, og jeg har fått gjort det jeg skulle. 

 Tilbake til første side

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com