STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

 Sendebrev fra Hogar Norma August 2013

 

Hei alle sammen!August 2013

Vi er alltid takknemlige for det dere gjør for oss her i Paraguay.
Nå er det vinter her i Paraguay og det har vært veldig kaldt!! Ja, når den verste kulda kom, holdt vi oss inne med varmeovnen på fullt. Alle her på hjemmet fikk influensa-vaksine, men ble allikevel syke selv om de ikke fikk så sterk forkjølelse som mange andre hadde.
Etter at kjøkkenet ble restaurert, kan vi bruke vedovnen til å lage mat og samtidig varme huset, og vi elsker å sitte på kjøkkenet hvor det er varmt og koselig.

På grunn av kulda kunne vi heller ikke dra på tur som vi pleier å gjøre når det er vinterferie, men til stor glede for oss var det mange som kom på besøk.
Nå i juni, juli har vi feiret bursdagene til Beto, Juan og Griselda og det er alltid veldig hyggelig og populært med bursdagsfeiringer her på huset.

I år har vi ordnet oss med en grønnsakhage hvor vi har tomater, gresskar, salat og vannmeloner!! Etter hvert håper vi å kunne utvide med enda flere grønnsaker. Vi tenker også å plante trær på noe av eiendommen. Området er så stort at vi kan plante trær som vokser veldig fort og om noen år kan vi kanskje holde oss selv med fyringsved. Dette er gøy og samtidig hjelper litt på økonomien.
Tomasa er ei dame som har jobbet på Hogar Norma i mange år. Hun ble operert i benet i juni og det gikk bra. Operasjon foregikk på et sykehus i hovedstaden og all behandling ble dekket av en god helseforsikring. Her i huset var det stas å besøke henne på sykehuset, for alle er jo glad i henne. Nå er hun i fullt fart igjen på jobb og vi gleder oss med henne.
Dette var litt om hvordan vi har det og vi ønsker dere en fin høst og Gud velsigne dere alle

Klem fra alle på Hogar Norma.
Vennlig hilsen Federico og Elsa (bestyrerpar)

 

 

Til informasjon kan vi fortelle at Lourdes Førland og hennes familie, Ida og Dag Øyvind Johnsen, Astrid Johansen, Rigmor Overhalden med sønn og et barnebarn, reiser til Paraguay i begynnelsen av november. Lourdes og hennes familie har også andre oppdrag i Paraguay. Vi andre skal besøke våre venner på Hogar Norma og i Ypacarai samt andre steder i Paraguay. Reisen bekoster vi selv, men vi ønsker også å ha med penger slik at vi kan kjøpe litt nye klær og gaver til alle på hjemmet, samt ting vi ser kan trenges til huset. Vi er derfor veldig takknemlige hvis noen har mulighet til å gi litt ekstra som kan brukes til å glede våre venner på Hogar Norma.

En stor takk alle som trofast er med og støtter arbeidet på Hogar Norma og ønsker alle Guds rike velsignelse. Vennlig hilsen Lourdes og Rigmor.

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com