STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

Kjære Venner!               

 

GUDS FRED OG VELSIGNELSE over JULEN! Og et GODT NYTTÅR! 

 

Det har hendt mye siden sist jeg skrev.  Jeg får skylde på varmen og arbeidspress!  I kveld hadde vi et herlig dåpsmøte!  Jeg gjorde klar dåpskummen og fylte opp vann i går kveld, mens ungdommen gjorde klar møtesalen.  I dag tidlig strøk jeg dåpsklærne, og var tidlig på plass for å fylle på mer vann før møtet.

Mandag hadde vi avslutning for Pastor-ringen nr. 25 Asuncion med et herlig måltid.  Tirsdag det samme i husgruppen vår.  Så hadde vi dugnad i kirken hvor det ble gjort ferdig et rom som egentlig skulle være et toalett for kvinner, men det blir foreløpig et pastor-kontor.  I kveld passet det bra for påkledningsrom etter dåpen.

Ja, kan tro det var pussing og maling både her og der.  Det ble ferdig før regnet satte inn!

Ja, så ble jeg innbudt til frokost på et hotell torsdag.  Det var med innbydelse til ISRAEL- tur enten mai eller november 2015.  To ganger har en slik tur blitt hindret, så nå er det 3. gang, men en slik tur må bare bli om den blir gratis for meg.  Ellers ser jeg det umulig!  Og så gikk innbydelsen til ledere for forskjellige menigheter fredag kl 06.oo i Yack-klubb.  Det ble mer enn bønn.  Vi var der helt til kl.17.oo og så lørdag 6.oo til 10.3o, meget interessant:  Planlegging for arbeidet i Guds rike fremover i Paraguay.  Vi arbeidet i grupper, og har et fint fellesskap mellom de forskjellige kirkesamfunn!

I disse dager har Satan forsøkt å ødelegge dette fellesskapet, men vi er i inderlig bønn til Herren.  Det er godt å vite at Han har kontroll over alt. 

 

 

Jeg  ber om forbønn at dette fellesskapet med ca 65 pastor-ringer over hele landet ikke må splittes! Mange er i bønn og faste for denne saken!  Vi tror på seier i Jesu navn!

I morgen kveld har vi avslutning for året i Pastor-ringen nr.23, Lambare, og så har vi JULEN her!

Nyttårsfesten vår blir neste søndag den 28, og vi gleder oss til denne også!

Tidligere har vi jo hatt fin avslutning for Bibelskolen ITF i Ypacarai, og en fin Misjonskonferanse på fellesbane over 2 dager.  Vi har misjonsglød i Paraguay, herlig!

Vi vet ikke hvor lang tid vi har igjen å arbeide, så viktig det er å ha alt iorden med Gud og mennesker.  Ja, venner:  Forbønnstjenesten er viktig, og jeg tenker på ordene til Jonas: "Hvorledes kan du sove så fast? Stå opp og rop til din Gud!"  "Hva er det med deg som sover så tungt?  Stå opp og rop til din Gud" Jonas 1:6

 

For tiden har jeg problem med å sende mail, men mottar alt.  Nå prøver jeg å sende på tigo-adressen, og håper det skal gå bra!

 

Takk for Julegave fra Salem og Mosterhamn og andre!  Takk at dere husker på meg!  Det er Guds sak det gjelder, og vi står sammen!  Gud velsigne dere alle og et Godt Nytt-år!

Bilder får komme siden, jeg er ikke så rask å få det til med bilder!

 

Hjertelig hilsen deres utsending,

Kjellaug Palma   

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com