STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

4. desember  2015.

Kjære Venner!  Guds fred!

 

"Frykt ikke!  For se, jeg forkynner dere en stor glede - en glede for alt folket.  I dag er det født dere en frelser, som er Messias, Herren - i Davids by....!  Luk. 2:10-11

Kjære venner, slik som Simeon ventet på Israels trøst, slik venter vi på Jesus at Han skal komme og hente de som venter på Ham!  Tiden er veldig nær!

Mens jeg skriver her nå, sitter Maria Magdalena og øver seg på min Harpe.  Vi skal ha nattverdsmøte søndag, og hun spiller så herlig!

 

Idag, rettere sagt i natt har vi hatt et veldig uvær.  Det skal hvis fortsette i natt.  Regn og storm og oversvømmelser, hus falt sammen, mennesker drept, biler i elver osv.  Jeg måtte ta alle forbehold idag da jeg kjørte ut, fordi deler av vegen er borte og svære hull.

 

Jeg vil fortelle litt fra hvert sted vi arbeider.  Her i Lambare har vi vårt søndagsmøte kl. 17:00, og så har vi ukemøter torsdag og lørdag.

På utposten også her i Lambare har vi Bespisning for gatebarna lørdagsmorgen, ca. 70 barn.  Og de får først Bibelundervisning.

 På utposten i Campo Grande, Luque har vi søndagsmøte kl. 9:00.  Mens talen pågår underviser jeg barna bak kirken, så kommer de inn etterpå og synger og sier frem sitt Bibelvers. 

Forrige søndag da jeg fortalte om Jesu fødsel og hyrdene, kom en av de største guttene til meg og spurte:  Kan du fortsette den fortellingen neste søndag, for jeg vil så gjerne vite alt! Ja, det lovte jeg han!

 

 

Ellers har vi møter her i Campo Grande onsdager og fredager.  Neste år tenker vi også her å ha Bespisning for barn.  Den 20. desember skal vi ha Julemøte, med innsettelse av en bror som skal ha ansvaret for dette nye stedet.  Han heter Ramon,  I januar tenker vi å ha dåpsmøte også her av et ektepar og hvertfall en til.

Julefesten for barna her i Lambare blir lørdag den 19.

Og så har vi den store avslutning av året her i Lambare den 27. desember.

 

Vi har konsentrert oss om å få ferdig det meste i Campo Grande med store utgifter.  Sist kjøpte vi 5 vifter i taket.  Det trengtes, for nå setter varmen inn for fullt!

Neste år må vi gjøre ferdig noe her i Lambare om vi får midler.  Det ble ikke gjort ferdig bak kirken, så når det regner er det fælt.  Jeg vil få et overslag igjen om hvor mye vi må trenge for å gjøre ferdig kjøkken og spisesal nede og så salen ovenpå.  Den må vi nok få med tak forat ikke regnet stadig skal fukte overalt. Puss utvendig osv.  Jeg bare nevner dette, slikk at du kan være med å be.  Uten penger kommer vi ikke langt, men vi må ta litt ad gangen,  Og så er sjelers frelse det viktigste, så nå planlegger vi opplegg, bønn og innvielse!

Som vi forstår, kommer JESUS SNART, så vi må arbeide mens det er dag.

 

Til slutt, takk for at du står med meg med bønn og midler.  Gud lønne deg rikt tilbake! 

Så vil jeg ønske deg og dere alle en RIKTIG VELSIGNET JULEHØYTID OG ET GODT NYTTÅR!

 

Hjertevarm hilsen fra

Kjellaug Palma

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com