STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

 Misjonshilsen fra Kjellaug februar 2016

 

Kjære Venner!              

GUDS FRED OG VELSIGNELSE!

 

Ja, så er vi alt langt inne i det nye året med MASSE UTFORDRINGER!  Mennesker må bli frelst, og vi trenger Guds visdom for å nå ut til vår generasjon, bønn og innvielse til Herren!  Det holdes strategi-dager her ute i Paraguay og hjemme i Norge i disse dager.  Herre, her er jeg: Send meg!  Hvem vil svare ja?  Noen går og andre er utsendere!  Enhver skal få sin lønn av Herren for sin troskap!

I mitt Julebrev nevnte jeg de store oversvømmelser vi har hatt, og nå er det den sterke varmen og rett som det er uten strøm, fordi det ble eksplosjon og brann i det elektriske apparatet i Lambare. (forgammelt og svakt).  Idag med så mange aire-condicionado og vifter m.m. holder ikke det gamle uten fornyelse!

Venner, også åndelig sett, trengs det stadig fornyelse fordi ugudeligheten  får stadig nye dimensjoner.  Det er vår siste innsats før Jesus kommer, og Han har lovet kraft av Den Hellige Ånd!

 

 

De to guttene (tvillingene) som ble født i desember er friske, likeså moren.  Forrige søndag hadde vi Barnevelsignelse.  Det var herllig.  Jeg bad for den ene og pastor Benega for den andre, og så hele forsamlingen i bønn!

Jeg nevnte i mitt Julebrev at vi ønsker å gjøre ferdig spisesalen og kjøkken bak kirken i Lambare, og med en sal ovenpå.  Når vi selv kjøper inn materialer og har kontrollen, kan vi greie å få alt i orden med ca. 50.000.000 guaranies.  D.vs. i kroner etter dagens kurs: Nkr. 76.494,-  (syttisekstusenfirehundreognittifire) Jeg legger dette frem som et bønne-emne,  og så venter vi på mirakler!

 

Takk for alt dere gjør for Paraguays frelse!

Bilder kommer senere, fordi det er noe som ikke fungerer for meg.

 

Hjertevarm hilsen

Kjellaug Palma Sjølund  

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com