STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Påskehilsen 2016 fra Kjellaug

 

Kjære Misjonvenner!         

EBENEZER - Hittil Herren har hjulpet så vel!

 "Jesus Kristus er den samme idag, igår ja til evig tid!"

Det går mot PÅSKE-HØYTIDEN, og vi minnes med takk det Jesus fullførte på Golgata.  Uten Jesus ville vi være evig fortapte.  Idag må vi sikre oss å være kjent av Jesus, være reiseklare for å dra til vårt rette hjem.  Og mens vi venter, tjene ham av hele vårt hjerte!

I går besøkte vi hjemstedet til pastor Teodoro. Mange av hans slektninger var tilstede, og mange der må vinnes for himlen. Våres hjerter ble tent i brann for disse, og vi skal snart vende tilbake å besøke dem!

Også et annet sted har vi i sikte hvor folk venter.  Dørene er åpne for å forkynne Evangeliet!

På utposten vår her i Lambare kommer barna for bespisning hver lørdag, og vi gir dem Guds Ord. Be for barna at de alle må få et godt grunnlag, et møte med Jesus!

Tenk søndag den 17. april skal vi ha 5-års Jubileum for kirken

 

vår her i Lambare!  I den anledning gjør vi et kjempearbeid for

å få ferdig salen ovenpå bak kirken.  Det er lenge siden vi la taket fra grense til grense og inntil kirkemuren tenkt til spisesal og kjøkken. Men vi kunne ikke fortsette, så det har blitt en del ubehagelig lekkasje.  Vi bestemte oss derfor etter å ha bedt til Gud over saken, å prøve å få salen ovenpå ferdig.  Vi satte opp en "tinglado" (blekktak med  metallstolper), og nå er nesten alle veggene utfylt med murstein.  Det gjenstår å sementpusse innvendig og utvendig og få betale alt. Og så blir det to store vinduer lik dem vi har i kirken vendt mot kirketaket, og så må vi ha en egnet dør før trappen nedover.  Vi mangler nok i hvertfall en ca. tjuetusen kroner, og har dette på vår bønneliste, om noen skulle bli minnet om å hjelpe oss igjen!  Alt hjelper, om vi ikke får hele beløpet, men litt av det, er vi svært takknemlige!

 

Så ønsker jeg dere en riktig VELSIGNET PÅSKEHØYTID!

Hjertelig hilsen

Kjellaug Palma

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com