STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

 Vinter / sommer-hilsen fra Kjellaug juni 2016

 

 

Kjære Venner!    Guds fred!

Her i Paraguay har vi vintervær, mens dere har sommer, så jeg vil ønske dere en fin sommer med ferie og velsignede sommerstevner!

Vi holder nå på å få ferdig spisesal og kjøkken under Øvresalen.  Det som hovedsakelig står igjen er gulvet med gulvbelegg.  Vi skal påbegynne gulvet fra mandag av.  Det er en tro-sak, for jeg har ikke midler ennå.  Men det ville jo være trist at gulvet skulle bli stående igjen.  Så jeg er så frimodig å be dere om hjelp.  Dette vil komme på Guaranies 6.000.000,  dvs. kroner 9.112,-

Den 24. juni blir jeg 74 år, så hvis du ønsker å gi meg en gave i den anledning, så får vi gulvet ferdig i spisesalen.  Det gjelder barna som skal få mat og undervisning i denne spisesalen. 

Unnskyld at jeg er ganske frimodig, men Herren skal lønne

 

enhver igjen for det som blir gjort for å redde barna for himmelen!

I morgen har vi fars-dag som skal feires først på formiddagen i Luque og på ettermiddagen her i Lambare!  Vi gleder oss til dette!

Som vi alle vet, er tiden kort, og vi ber og arbeider forat mennesker skal bli frelst.

Jeg vil sende dere bilder snart, men jeg har fortsatt litt problem med å få bildene fra apparatet til min PC.  Skal snart få hjelp til dette.

Gud velsigne dere hver enkelt, og hjertelig takk for gaver mottatt hittil!

Varm hilsen deres utsending

Kjellaug Palma

 

SE ANDRE BREV FRA KJELLAUG HER!

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com