STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Julehilsen fra Kjellaug

 

Desember 2016

 

Til Mine kjære Venner!   Guds fred!  Julen nærmer seg igjen, det er 1. søndag i Advent!

Ute tordner det nå.  Kan se ut som det blir stort uvær!  Jeg kommer fra formiddagsmøte i Luque, og kl. 16:oo samles vi her i Lambare til vårt ettermiddagsmøte.

Flere har vært opptatt et par dager med å klippe gress.  Om været holder blir det en ukes vekkelsesmøter utendørs fra i morgen kveld.  I tilfelle regn, får vi være innendørs.

Som de fleste vet, har jeg vært noen uker i Norge, og det var veldig gildt å treffe slekt og venner.  Jeg var heldig å treffe mange pga. begivenheter som fant sted.

Samme lørdag jeg ankom var det stor samling på Salem for "oss over 60" som Inge Halvor Jakobsen har ansvaret for.  Det var veldig fint.  Første oktober hadde vi stor "reke-fest" i Skudeneshavn for oss fra Syre-Høynes skole, og de fra Skudeneshavn, Sandve og Vik.  Vi feiret 60 år etter endt Folkeskole.  Det var veldig fint å treffe så mange, bl. dem de fra Syre;  Ellenor, Hellen og Ingvald, og blant de andre:  Svein Lorents Eriksen, ja Sigrid fra Sandve.  Jeg kan ikke regne opp flere, men Kåre og Karl Otto må ikke glemmes!

Det ble ikke så mange reiser for møter, men var på Frelsesarmeen i Skudeneshavn, veldig trivelig, og over alt treffer jeg slektninger og venner.  Var også på Betania i Mosterhamn og selvfølgelig flere ganger på Salem i Skudeneshavn.  Der fikk jeg også være med de yngste "you tu" som malte adventsglass, og høre June (datter av Judith Bjørnstad ) som talte så aldeles fint til disse yngste.  Det gledet meg!

Jeg fikk også treffe nesten alle mine søsken og mange tantebarn.  Dette gledet meg masse!

Så fikk jeg være med på to Misjonskonferanser, en i Nesodden spesielt for Paraguay, og så den store  Misjonskonferansen i Filadelfia Kristiansand.  Den var bare enestående!  

 

 

Flotte nye lokaler, og de ungdommene som lovpriste Herren så aldeles herlig ut, og det flotte Lederskapet for menigheten og alle som betjente oss med glede!  På denne konferansen ble det lagt oss på hjertet å vinne araber-verden for Jesus, han som elsker oss og vil at alle skal nå himlen.  Det var gripende å høre hvordan Jesus åpenbarer seg der man ikke kan nå inn med Evangeliet!  Tross farer, er det mange som vil reise til disse med Evangeliet!

Ja, vi hadde også Bygdekveld på Syre Bedehus.  Jeg er så glad for tiden hjemme.  Det ble vel en 6 uker, og nå er jeg tilbake i Paraguay der oppgavene venter, iblant som en neppe kan puste!

Det er herlig å få være med.  Bilder må komme litt siden.

Mange barn fikk middag lørdag, og vi har tegningene ferdige til å forbedre stedet.  Gulv må legges der det ennå er sand, og toaletter spesielt for barna.  Jeg har kjøpt inn materialer, så arbeidet skal snart bli gjort.

Dette er vår utpost i San Jose,  Lambare.

I hovedmenigheten, der spisesalen står ferdig for barna, hadde brødrene malt mens jeg var i Norge.  Det mangler nok et strøk til, så blir det kjempebra.  Og så håper vi på hjelp til å kjøpe kjøleskap og komfyr, en søknad for dette er sendt inn til PYMs Barnehjelp.  Overskuddet fra "60 år etter endt Folkeskole" fikk jeg til å male spisesalen, så hjertelig takk!

Det er mange utfordringer i Misjonsarbeidet, mennesker som trenger hjelp.  Medarbeidere som trenger økonomisk støtte osv.  Det gjelder å holde hodet kaldt og hjertet varmt!  Jeg legger alt over på Herren og ber!

 

Nå gjenstår det her å få ønske dere alle en HJERTELIG VELSIGNET JULEHØYTID og et GODT NYTTÅR!

 

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com