STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Til mine kjære venner!      

 

GUDS FRED OG VELSIGNELSE i dette nye året 2017!

 

Ja, det er en minnerik dato idag, 7. januar.  Pappa ville blitt 99 år, men nå er det to år siden han fikk hjemlov!  Ja, det er mange kjære som også har fått hjemlov i året som gikk ut nå!
Jesus sa:  VI SKAL SEES IGJEN!
Pastor Teodoro spurte meg forleden:  Hva mener du er grunnen til at vi fortsetter å tjene Jesus, å følge kallet Jesus gav oss en gang?  Mens mange gir opp fordi problemene blir formange, famileproblemer, økonomiske problemer og andre vanskeligheter i arbeidet?
Jeg tenkte litt, og så gav han meg sitt svar:  VI VENTER! JESUS LOVTE Å KOMME TILBAKE!  DET ER FORVENTNINGEN!  VÅR ELSKEDE LOVTE Å KOMME IGJEN EN DAG!
 
Kjære venner,  FORVENTNINGEN  er drivkraften!  En dag kommer han!

"Den samme Jesus som ble tatt opp fra dere til himmelen, skal komme igjen ......!"  Apg. 1:11

 
Når vi ser og hører alt som skjer i verden i dag,  forstår vi at vår arbeidsdag kan bli kort, men for en glede at vi skal få tjene Jesus i denne sene midnattstime!  Det er mange som må reddes inn ennå!
 Iblant tenker jeg, å om vi hadde mer midler, for det er så mye man ville ha gjort, men Herren kjenner og vet om alt, så det gjelder å ha tålmodighet og få gå i Jesu fotspor!

Vi hadde nettopp en ekstra kostnad, for å sette to biler istand, pastorens og min.  Uten biler kommer vi ingen veg.  Og vegene våre er fulle av hull i asfalten. Så det var styringen som måtte settes istand.

 

TOYOTA sier det kommer inn biler etter 6 mndr, helt ødelagte, så vi er heldige tross alt.  Min bil er modell 2010 og går som en klokke etter "servicen".  Det samme gjelder pastorens for menigheten!  Men regningen skal betales.  Pastoren har fått hjelp, men trenger nok 2.000,- kroner mer og jeg trenger 3.000,- kroner, så om du skulle kunne hjelpe oss litt ekstra ,så er vi takknemlige.

 

Siden 2. januar har vi hatt det skrekkelig varmt, unormalt varmt. For litt siden kom det et kraftig tordensmell, men nå skinner solen.  Det ble ikke regn heller!  Imorgen skal vi til 1. Nattverdsmøte i år først i Campo Grande og så her i Lambare mot kveldstid.
24. desember for Julen, hadde vi svært langbord i kirken.  Barna skulle spise middag, feire Jesu geburtsdag, og så fortsatte feiringen i de forskjellige hjem. Og så hadde vi Festsamling i kiren den 29. desember med mange gjester.  Det var pastor Teodoro og hans hustru Maria Liz som feirte 31 års bryllupsdag. Samtidig ble det siste samling for året 2016, og vi takket Herren for alt, kamp og seirer som vi har opplevd.  Og så ser vi nå med stor forventning til  Herren hva vi kan få være med om i dette nye året!
Vi tenker å utvide Barne- og Ungdomsarbeidet, og gleder oss til dette!
Så må jeg få takke inderlig for Julegaver, og forbønn og økonomisk hjelp kjære venner!  Det kommer en lønningsdag for alt vi gjør i kjærlighet til Jesus!
 
Hjertevarm hilsen
deres utsending, Kjellaug

Til hovedsiden

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com