STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Kjære, kjære Venner!     

Lambare den 25. mars 2017

Gud velsigne og bevare deg!

 

Jeg vil begynne med Bibelens Ord;   " Med jublende lepper skal min munn lovprise deg!  Når jeg kommer deg ihu på mitt leie, tenker jeg på Deg gjennom nattevaktene.  For du har vært min hjelp, og under dine vingers skygge jubler jeg.  Min sjel henger fast ved deg, din høyre hånd holder meg oppe!       Salme 63: 6-9   

Takk og Lov!

Ja, nå må jeg fortelle at den 21. februar var jeg i Uruguay.  Pastor Teodoro fulgte meg.  Det er første gang jeg besøker Uruguay, et flott land!  Mitt søskenbarn Floyd Kvamme fra California betalte både reise og opphold tur/retur for oss begge to på forhånd.  Slik ble dette mulig.  Vi fikk være sammen med Floyd og hans hustru Jean fra kl.10:oo til 17:oo.  De var på en tur med "Silversea" cruicer fra Buenos Aires til Bridgetown.  Jeg hadde ikke møtt Floyd siden 1954, så det var veldig gildt for meg å treffe både han og hans hustru.  Hun var blitt 80 år, og Floyd vil bli det i desember.  Jeg fikk en kjærkommen gave fra dem til misjonsarbeidet.  Herren vet å sende hjelp i rett tid!

Vi fikk uvær på hjemturen, Lyn på vinduet i flyet, så det sjanglet som en hengekøye.  Det ble tatt en omvei, og vi kom velberget ned på jorda i Paraguay heldigvis! 

Vi arbeider for fullt for å bli ferdig med Spisesalen til gatebarna i bydelen San Josè, dvs. Vi utvider taket og legger sementgulv.  Hele plassen blir større og det er satt opp to toalett m/en dusj for barna.  Når man skal fornye gamle hus, kommer det alltid ganske mye i tillegg som må ordnes, men nå skal vi snart innvie det hele.  Mangler bare noe maling.

 

I hovedkirken vår i Lambarè pågår søndagsskolen i spisesalen under talen på søndagene.  Her skal det også bli bespisning for barna etterhvert når alt legger seg tilrette!

Vi hadde nylig Jubileum på vår utpost i byen Itaugua.  Her har medlemmene selv bygget kirke.  Taket er på plass, men det mangler å sementpusse veggene.  De er så flinke.  Å som barna sang i festen og flere tilreisende også sang så inspirerende!

I dag den 25. mars skal vi feire 15 års dag for Dèbora, datter til pastor Domingo Romero.  I Paraguay har vi to stor festligheter, det er 15 års dag og Bryllupsdag!

 Til slutt må jeg nevne at den 2. mars ble jeg innbudt til filmopptak i den største Pinsekirken vi har "Centro Familiar de Adoraciòn".  Betania ,pastorhustru til Abreu, hadde intervju med meg.  De har sin årlige kvinnekonferanse, som i år vil bli 4 til 6. mai.  Fredagskvelden skal filmen vises fra mitt liv, så jeg holder på å finne de nødvendige bilder jeg vil ha med i filmen.  De pleier årlig å forære folk som har tjent den Herre Jesus i mange år, i mitt tilfelle i 47 år.  Dette var en stor overraskelse for meg,  Tenk at de vet å sette pris på Herrens vitner på en slik måte.  Måtte det hele bli til velsignelse!

En hjertelig takk til Salem, Skudeneshavn og Betania, Mosterhamn og flere andre som husker på Misjonsarbeidet månedlig.  Det kommer så vel med!  Herren vet å lønne dere igjen!  Vi står sammen i bønn og med midler for Herrens sak!

 

Hjertevarm hilsen deres utsending av bare nåde,

Kjellaug Palma

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com