STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Kjære Misjonsvenn!      

 

Guds rike fred og velsignelse over ditt liv!

 

27. august 2017

Endelig kommer det noen ord igjen fra meg!  Jeg hilser dere alle i Jesu navn, og er så takknemlig forat jeg kan få stå i tjeneste for den Herre Jesus!

Forrige fredag og lørdag var det 24 timer med bønn for Paraguay.  Temaet var: Dios, Sana Nuestra Nacion!  (Gud, helbred vår nasjon!)

Jeg var med på åpningen fredag kl. 21:00, og var der i to timer.  Og så lørdag på avslutningen foran Regjeringsbygningene i Sentrum av Asuncion, fra kl. 18:00 til 21:30.  Torsdag foran fikk jeg knust ruta bak sjåfør under bønnemøtet vårt i Lambare, så derfor var jeg avhengig av annen bil.  Jeg kjørte med Stella og hennes barnebarn.  Denne gutten skulle be for Paraguay iført blå genser med den nevnte påskrift:  Gud Sana Nuestra Nacion!  Han er vel bare 10 år, men bad med en så klar stemme der i Sentrum, og så kom de to jentene iført den ene rød genser og den andre hvit med samme påskrift.

Det hele var så enestående, og nydelig vær, fullstappet  med folk der i friluft foran tribunen som var oppsatt.  Det ble bedt for alle samfunnsgrener, for regjering, president, ja så enestående alt, høytaleranlegg som fungerte så flott og nydelig sang.  Til slutt tale, og mange gikk frem for å søke frelse.

Etterpå ble det satt opp langbord med Nattverdsfat, og vi ble servert Herrens Måltid, mens de gamle nydelige sangene som:  Jeg vil elske det eldgamle kors  og mange flere.  Disse ble sunget av et flott Mannskor fra Campo 9.  Ja, jeg må si vi frydet oss!

Plassen vi opptok har vært opptatt av folk som protesterer, som venter på positive svar fra Regjeringen, men de gav oss alle lov til å være der, og det ble virkelig bedt:  Dios, Sana Nuestra Nacion!

 Ja, vi trenger vel å be den samme bønn også for vårt land Norge, så kjære venner, la oss være i forbønn for land og folk!  Vi forstår det er en historisk endetid vi er kommet inn i, så det gjelder å være ved sans og samling åndelig talt!

Søndagen derpå den 20. august hadde vi vårt Årsmøte i Filadelfia Nuevo Amanecer i Lambare, der folk fra Utpostene også var tilstede, så det ble fullstappet lokale, og jeg som sekretær hadde mye å lese og skrive. 

 

Vår pastor/President for kirken er Teodoro Escobar Valdez.  Så sammen med ham ble det å ordene alle papirer som årlig skal inn for Viseministeren i Paraguay.  Tirsdag var vi hos vår advokat og fikk skrive og underskrive, så nå skulle alt dette være klart denne gangen også.

Mandag var jeg sammen med en søster som fulgte meg.  for jeg gruet for å gå alene.  En katolsk venninne av meg mistet sin far, og vi var sammen med alle de sørgende.

Onsdag kjørte jeg pastoren for å male en ny kirke innvendig, som han hadde lovet selvom han må være veldig forsiktig pga. sin helse.  Det var vår utpost i km 27 Itaugua.  Ekteparet som arbeider der er enestående.  Kona er herlig utfridd fra stoffmisbruk, og ønsker nå bare å arbeide for Herren, og de har en herlig flokk som står sammen med stor glede!

I formiddag hadde vi over 70 barn som vi gav middag til etterat de hadde fått Undervisning fra Guds Ord!

 

Til slutt må jeg jo fortelle at jeg har vært svært opptatt med å tilrettelegge vårt Norges-besøk.  Det begynner med Misjonskonferansen i Bergen den 9 til 12 november, og det er mye å ordne.

Som noen vet, fikk jeg som gave fra Skudeneshavn i anledning min 75-års dag en reise til Norge.  Og da pastor Teodoro hørte det, spurte han:  Kan jeg få være med?  Og jeg svarte: Ja!

Etter legenes utsagn skal han ikke leve lenger enn desember, men vi stoler på Gud!  Våres alles levetid er i Guds hender, og hans liv er et Under!  Jeg kunne ikke annet enn å si Ja, da han spurte.  Legene kan ikke forklare at han lever, men Gud har kontrollen!  Så kjære venner, be for ham!

Som dere vet, har jeg kjøpt to billetter, og også bestilt Forsikring om noe skulle komme på under oppholdet i Norge, og alt koster.  Når jeg nå holder på å sette opp reiserute, så vet vi det er dyrt også å reise i Norge, så om Herren minner deg om å hjelpe oss, er jeg svært takknemlig!

Det er første gang etter 48 års tjeneste i Paraguay at jeg tar med hjem en Herrens Tjener, og jeg vet Herren skal lede i alt!

 

Hjertelig hilsen

Kjellaug Palma 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com