STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Kjære misjonsinteresserte og støttepartnere!

31. januar 2018

Godt nytt år!

Vi er i gang med kurs om nådegaver for menighetene i Filadelfia 420! Første menighet ut var Cordillerita, en liten menighet like ved Piribebuy, ca 1 times kjøring fra Atyrá. Kurset hjelper deltakerne å oppdage sine nådegaver, sin personlige stil og hjertesak til bruk i og utenfor menighet. Kurset er basert på "Som hånd i hanske " fra Willow Creek og vi har fått mye hjelp fra Aril Svartdal som holder disse kursene i Norge. Vi har trengt mye tid til forberedelse ved å oversette til spansk og tilpasse innholdet til en annen, mer relasjonsorientert kultur med få materielle ressurser og der mange av tilhørerne har sparsomt med lese og skriveferdigheter. Vår misjonsaspirant Marisel har hjulpet oss med oversettelse og korrekturlesing og med tolkning under kurset. I tillegg hjalp pastoren i aktuelle menighet oss med oversettelse til guaraní. 

 

 

"Da jeg hørte vi skulle ha kurs om nådegaver trodde jeg det skulle bli kjedelig. Jeg kunne ikke forstå at vi skulle holde på i 4 hele kvelder, og jeg tenkte hva kan de lære meg som jeg ikke vet fra før. Men jeg og de andre her har virkelig lært kjempemasse og fra første kveld har kurset vært morsomt og interessant."

Dette er tilbakemeldingen vi har fått fra flere av kursdeltakerne. 

 

 

 

  

 

 

Studentene fra Gå ut senteret var med og dramatiserte under kurset og gjennomførte kurset selv.

Vi har laget en film fra kurset for at du/dere kan få litt inntrykk av kurs i Paraguay.
Lenken åpnes i YouTube: Film fra Cordillerita

Vi planlegger å holde dette kurset i flere menigheter i den sentrale sonen av Paraguay i månedene fremover. Neste menighet ut er Atyrá.

 For mer informasjon om vår hverdag, sjekk ut nyeste blogginnlegg på: Endeling nyheter fra oss igjen!

Se ellers hele bloggen vår for andre oppdateringer, bønnebehov, Samuels blogg og studentenes blogg: www.bolumkjorstad.com

 Guds velsignelser til dere alle!

 Med vennlig hilsen

Familien Bølum Kjørstad 

   

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com