STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Kjære alle venner av Hogar Norma

Den 3. mars 2019

"Mis pensamientos eres tu Señor“ er en sangtekst på spansk som jeg må nevne når jeg skal fortelle om Juan i dag.  “Herre du er min tanke, for du har gitt meg livet, det å leve, å eksistere, og din kjærlighet er min tanke”. Dette er en sang som Juan ofte synger og er veldig glad i, den betyr mye for han. 

Juan kom til Hogar Norma som sjuåring. Han bodde på et annet barnehjem som hadde tatt imot han på grunn av at han var blitt forlatt av sin mor på et sykehus da han ble født. Vi har ikke hørt noe mer om hans familie etter at han flyttet til Hogar Norma. Han er nå en mann på 35 år, og kroppen hans blir svakere og svakere, men han er alltid glad og fornøyd. Han er glad i livet og takker Gud for at han får leve og være sånn som han er. Han takker også ofte for at han har en stor familie på Hogar Norma og takker for alt han har. Han ser livet som en gave, og det har vi mye å lære av. Vi er heldige som kan være med å hjelpe han og gjør hverdagen hans lettere.

Juan har viktige oppgaver. For en stund tilbake fikk han muligheten for å være «radiomann», det vil si delta i noen radioprogram, og det elsket han! For det lille han kan gjøre, gjør han med stor glede. Uansett hvor vanskelig det var for han å snakke, velsignet han alle som hørte på og var elsket av lytterne. Bønn er også Juan sin sterke side, og han blir ivrig når han får mulighet til det. Vi som kjenner Juan er også takknemlige for det han er og gjør med livet sitt. 

Tusen takk for det dere gjør for Juan, og vær stolte av han!  

Vi hilser dere med Salmene 139:17 «Hvor dyrebare dine tanker er for meg, Gud!»

 Vær velsignet!

 Med vennlig hilsen 
Lourdes Førland 

 

 

Følg oss på facebook: https://www.facebook.com/HogarNorma/

Kontonr. for Hogar Norma er 7104.20.22688. Vippsnummer er 817343

Om du ønsker skattefradrag for gaver du gir til Hogar Norma må vi få oppgitt ditt personnummer (11 tall), navn og adresse . Bankkontonummeret er det samme - 7104.20.22688.

Iflg. reglene fra Skatteetten må gaven må være på minst 500 kroner per år.

For skatteåret 2019 er maksimalt fradragsbeløp kr. 50.000,-.

Vil du lese mer, gå inn på Skatteetaten.no – Gaver til frivillige organisasjoner.

Ta kontakt med Rigmor Overhalden på tlf. 900 36 335, e-mail rigmor.overhalden@hotmail.com

eller send navn, adresse og ditt personnummer til

Rigmor Overhalden, Bjørnemyr terr. 26 A, 1453 BJØRNEMYR.


 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com