STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Kjære alle venner og støttepartnere av Hogar Norma

Sendebrev April 2019

 

Det er med stor sorg vi må meddele at en av våre beboere, Alberto, med kallenavnet Beto, døde i mars måned etter å ha vært innlagt på sykehuset en god stund. Han ble 18 år og har bodd på Hogar Norma siden han var liten.

Som tradisjonen er i landet, lå han i en åpen kiste i stua på hjemmet i ett døgn, hvor folk kom og gikk og kunne se Beto en siste gang. Det var rørende å se bilder og video av bl.a. Nelly gå bort og klappe han på kinnet. Fint å se og høre Lorena si navnene til de andre beboerne som har bodd på Hjemmet Norma og som nå er borte, til Nelly. Dette gjorde hun for at Nelly skulle forstå hva som hadde skjedd med Beto. Og det var tydelig at Nelly forsto. Det ble en fin liten avskjedseremoni på Hogar Norma, hvor menighetsledere og tidligere beboere av Hjemmet Norma var tilstede, og flere av disse og personalet holdt minnetaler. Beto vil nok bli savnet, men beboerne vil alltid huske hans gode smil.

Heldigvis skjer det ikke bare triste ting på Hjemmet Norma. En kveld kom det tre unge menn med gaver til hjemmet. De kom med matvarer av ulike slag som vil komme godt med. De hadde fått vite om Hjemmet Norma gjennom Facebook-siden som

hjemmet har, og hadde samlet inn en del matvarer. De ble selvfølgelig tatt imot med åpne armer, og de fikk hilse på beboerne.

Glade givere

Gavene

 

Vi vil igjen takke dere alle som støtter Hjemmet Norma i Paraguay. Dere er til STOR hjelp da en nasjonalt bare får inn drypp av gaver som nevnt ovenfor, selv om også det er av stor verdi.
Med dette ønsker vi dere Guds velsignelse og en riktig god påske.

Med vennlig hilsen
Støttegruppa for Hogar Norma
v/ Hanne S Førland Steger.

Følg oss på facebook: https://www.facebook.com/HogarNorma/
Kontonummeret for Hogar Norma er 7104.20.22688. Vippsnummer er 817343

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com