STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Misjons-hilsen fra Kjellaug

17. mars 2020 

Kjære, kjære Venner!    

Guds nåde og fred og velsignelse!

Vi er inne i en spesielt vanskelig tid verden over.  Det er en spesiell tid å vende seg til Gud og be om tilgivelse for land og folk.  Det er Guds Ord som går i oppfyllelse!  Vi er så nære Jesu gjenkomst!

Når dette begynner å skje, skal det ikke ta lang tid.  Det ene følger etter det andre, slik som vi ser nå i året 2020.  Det skjer så mye etter hverandre! Jesus kommer!

Her i Paraguay hamstrer folk.  Det er rart å se hyllene nesten tomme i Supermarcadoene.  Men det fylles på igjen.  Mange Supermerkadoer er stengte.  Ingen har lov å vise seg ute etter kl. 20:00 til kl. 04:00.  Man bør holde seg hjemme, inne!

Det er godt å klynge seg til kraften i Jesu blod!  Han beskytter sine, og skulle han ta oss hjem, så gjør han det til vårt beste.  Vi må være reiseklare, som flyttfuglene jeg nylig så på Facebook.

Søndag, den 8. mars hadde vi innsettelse av ny pastor i Filadelfia Nuevo Amanecer her i Lambare.  Det var en gledesdag.  Han heter Domingo Romero, og han har vært hos oss før da han den gang ble salvet som pastor.  

 

Men han har vært borte i 3 år, og gleden ble stor da Herren ledet han tilbake.

Vi hadde en dag med stor planlegging for fremtiden, takk og lov!

Men så kom dette med Corona-viruset, så vi kunne ikke ha møte neste søndag!  I morgen skal vi likevel som i det skjulte ha bønn i 16:00 tiden, uten åpne dører!  Det er en merkelig tid!  En bønnetid!

Jeg har jo billetter til Norge fra den 5. juni til 10. juli.  Snakket med Reisebyrået igår.  Og de skal først forskyve passasjerer  for mars, så april, mai og så kommer turen for juni.  Kanskje er det bare norske statsborgere som får komme inn i Norge?  Alt er spennende!  Men vi ber til Herren og venter!

Jeg har det godt her i Paraguay, og vi hjelper hverandre så godt vi kan.  Personlig er jeg også frisk, og ber om deres forbønn for meg og alle her i Paraguay.

Vi hadde så mange herlige planer nå med den nye pastoren, men alt står i Guds hånd!

 

Hjertevarm hilsen deres utsending

Kjellaug Palma

Se også HER!

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com