STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Paso-Cadena-indianer i fengsel.

17. juni 2020

 

Bildet viser Modesto i Paso Cadena sammen med sønnen Benjamin

Modesto var en av de tidlige troende blant guaraniene. Han stiftet familie i Paso Cadena, men døde i ganske ung alder. Han fikk blant annet gutten Benjamin. Da han ble født, hadde han store problemer med tarmen, og måtte opereres som baby.

Gunvor Skretting skriver:

Gutten på bildet til høyre er blitt 32 år..og har sittet uskyldig 2 år og 3mnd i fengsel... han var på feil sted til feil tid.... En person ble drept i nærheten av huset hans, og siden han var i nærheten, ble han fengslet.

 

Benjamin

Han har hatt ett besøk av en oppnevnt forsvarer,men ingen ting blir gjort,han er jo bare en indianer. Det er vanskelig å bare lukke øynene, så vi har skaffet en advokat. Vi har funnet flere vitner til mordet som fant sted...

Hjemme i kolonien har han kone,en datter på fire og en sønn på to år. Sønnen har han ikke sett, for han ble født etter at Benjamin ble fengslet... Dette blir litt dyrt, opp mot kr 20 000, så vi makter ikke dette alene, blir du med??

VIPPS 111750... Dette er konto til Gunvor og Ingvald Skrettings arbeid i Paraguay. De er utsendt av Pinsemenigheten Klippen, Sandnes. Merk din gave med "Benjamin".

Tusen takk!

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com