STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 Hilsen fra Kjellaug 16. August 2020

 

Kjære, kjære Misjonsvenner!  Guds nåde og fred!

Endelig noen ord fra meg da jeg fikk iorden den gamle PCen på noe.  Jeg var uheldig med min nye PC.  Falt et glass vann over den, så ennå er den på verksted siden 26.juni.

Jeg har det bare bra og er frisk!

Idag har vi gitt "olla popular" dvs.  Vi koker i kirken, og så kommer foreldrene med sine beholdere og får maten med seg hjem til hele familiene.

I morgen den 16. august er Barnas dag, så derfor sendte vi med foreldrene noen gaver og en stor pakke med Galletita (kjeks) til barna.

De som ikke kom  i formiddag, og kommer på kveldsmøtet i kveld og morgenkveld, vil  da få med seg kjeks og gaver til sine barn.

Til nå kan vi ha 3 møter ukentlig, onsdag, lørdag og søndag, men vi må kontrolleres og med avstand, kun 20 personer ad gangen.  Vi må heller ikke være over 65 år, så jeg blir et unntak og må forsvinne om det kommer kontroll.

Det gledelige er at frafalne har kommet tilbake til Jesus! Dette blir en kort hilsen som jeg håper kommer frem.

Jeg vil takke alle så hjertelig fordi dere ikke glemmer meg økonomisk i denne krisetiden!  På grunn av dette, kan jeg være med å hjelpe mange.  Og så forbønnens makt, takk kjære venner!

 

Hjertelig hilsen deres utsending

Kjellaug Palma

 

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com