STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 CORONA og brann i Paraguay. oppdatert 19. oktober 2020

 

Pandemien fortsetter i Paraguay, men er ikke så omfattende som ellers i verden.

Det er registrert 54.724 smittede pr dato. 36.068 har blitt friske. 1.188 har til nå mistet liver. Det er omtrent 3 ganger antallet i Norge, men langt under f.eks. Brasil (733 døde pr 1 million / totalt ca 154.000 døde / i Norge 56 pr 1 million).

Nå i oktober har grensen mot Brasil blitt åpnet og port-forbud er opphevet. Det har vært mye sterkere restriksjoner enn i Norge. Skolene har vært stengt siden mars, men nå åpnes det for høyskoler og universiteter.

I tillegg har det vært tørke i 3 - 4 måneder. De store flodene er ikke så store lenger. Havnen i Asuncion er omtrent tørr-lagt. Dette har resultert i enorme branner i store områder, spesielt i nord-vest. For ca en uke siden var det en dag over 12.000 branner. Så kom regnet, og det slukket de fleste brannene. Og det fortsetter å regne, noe som er utrolig viktig for jordbruket. Det er vår og plante-tid i Paraguay,

Flere av oss Paraguay-misjonærer har hyppig kontakt med pastorer og andre i Paraguay. Heldigvis har ingen, så langt vi vet, blitt rammet hverken av korona eller brann.

 

Fra intensiv avdeling

 

Opptil 12.000 branner pr dag

 

FLERE ARTIKLER OM KORONA_SITUASJONEN I PARAGUAY.

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com