STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Julehilsen fra Kjellaug

julen 2020

Kjære, kjære Venner!   

En hjertelig Jule hilsen til enhver av dere m/Guds velsignelse!

«Plutselig kom en engel iblant dem, og landskapet ble opplyst  av Herrens  herlighet.  De ble vettskremte, men engelen beroliget dem. «Vær ikke redde!» sa han. «Jeg kommer med de gledeligste nyheter som noensinne er blitt fortalt, og de gjelder alle!  Frelseren  - ja, Messias, Herren er blitt født i natt i Betlehem!»  (Nytt Liv Luk. 2:9-11)

 

Vi har det varmt!!  Men jeg er jo blitt vant med varme Jul!

Jesus vil ha et møte personlig med oss alle i denne Julehøytiden!

Takk forat du husker meg både med bønn og midler til arbeidet.  Herren lønne deg rikelig tilbake!

 

I januar tar vi fatt på Barnearbeidet igjen med søndagsskole.  Den 24. desember skal vi ha det vi kaller «Måltid med Jesus!» Da samler vi alle barn og foreldre for et festmåltid.

Den 4. des. Blir det bryllup i kirken.  Den eldste sønn til pastor Domingo gifter seg!

Den 7. des. blir det Avslutning for pastorringen i Asuncion og den 18. blir det festsamling på kvelden for pastorer i Lambare.  Og den 19. desember er vi innbydt til Julefestkvelds på utposten vår i Luque.  Vi er takknemlige for ny pastor der som har mange ungdommer til å hjelpe seg!  Pastor Teodoro og jeg har innbydt 12 pastorer og tjenere mandag 21. desember. For et kort samvær i kirken vår. Jeg har ringt til dem og sagt at de er trukket ut for å få en gave fra Den Hellige Ånd.  Skriftstedet er flg.: « Men glem ikke å gjøre godt og dele med andre.  For slike offer er til behag for Gud!»  Hebr. 13:16.

Så nå skal vi gjøre istand disse gavene, og vi gleder oss!  I disse tider vet vi at mange mangler det fleste, og det er godt å få hjelpe!

 

På fredag kjørte jeg pastor Teodoro for å få svar på blodprøvene tidlig.  Vi var der kl. 07:00.  Legen gir ny resept etter resultatene.  Disse prøvene blir tatt hver 3. måned.  Dette er pga, blodproppen han har i venstre ben grunnet det som hendte ham i 2009.  Resultatet var ikke bra, men det er jo et Under fra Gud at han lever og klager ikke. Han må ha streng diett m.m.

På turen hjem fikk vi en sjokkerende melding fra hans svigersønn som bor på samme eiendom med sin kone og tvillingene og en datter:  BRANN I NABOHUSET!

Maria Liz (kona til Teodoro) gikk ut på gaten for å spørre den eldre nabokona om hun brente bøss?  Hun traff henne springende på gata etter hjelp.  Hele huset hennes brant opp!  Pastor Teodoro fikk kjørt ut sin bil i all hast.  Naboene vekte svigersønnen og fikk berget ut alle, kone og barna.  Ingenting hendte pastorens hus,  Brannvesenet kom til men hadde ikke vann!!  Straks kom det vann.  Idet vi kom, stod flammene høyt da taket falt ned!  Den eldre dama mistet ALT hun eide,  fikk sove hos naboen, og vi alle hjelper henne!  Flammer begynte igjen på kvelden, men Teodoro og hans svigersønn fikk slukket og naboer rensker tomta.

I natt regnet det litt, men nå skinner sola.

Jeg skal til møte i kirken om en times tid!

Vi hadde et kraftig uvær med sterk vind for noen dager siden med masse regn.  Mange fikk ødelagt sine hus.  Hos meg sprang takrenna ut, men dagen etter fikk vi trøkt den på plass igjen.  Jeg bad til Gud da trærne rundt omkring bøyde seg!

Ja mange trær ble tatt opp med rot rundt oml i gatene.

Takk til Gud så har vi møtevirksomheten i gang m/forholdsregler, og vi har mange ungdommer!

Her får jeg slutte idag, og igjen med ønske om en   VELSIGNET JULE HØYTID!

Hjertevarm hilsen

Kjellaug Palma

 

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com