STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Hilsen fa Kjellaug 5. februar 2021

 

 

 

Kjære, kjære Venner, søsken og slektninger!                

Guds nåde og fred i dette nye året som blir ganske spesielt!

 

«Mine barn, det er den siste time. Og likesom dere har hørt at Antikrist kommer, så er det alt nå stått fram mange antikrister. Av dette vet vi at det er DEN SISTE TIME!»  1. Joh. 2:18

 

I dag tror vi virkelig å kunne si at det er DEN SISTE TIME!  Tidens tegn er så klare!  Dere følger sikkert med som jeg hva som skjer i hele verden.  Jeg har nettop sett og hørt pastor Omar Saiz som viser vidioer fra virkeligheten som bekrefter det han sier.  (Åp..13-parte 3, Control mundial por pandemia anunciado desde (09-14-2014). Likeså rabino Javier Palacio Celorio (Queda Menos Tiempo De lo que Pensamos).  Dette bare for å nevne noen av de jeg hører og ser.

Hele verden «koker».

Jeg mener ikke å skremme noen, men nå er det viktig å ha alt i orden med Gud og mennesker.  Det er godt vi har JESUS, og hans FULLBRAKTE VERK PÅ GOLGATA!  Det er bare av nåde han har frelst oss!

 

Mens vi venter så er det arbeid å utføre.  Vi er heldige som får ha møter i kirken her i Lambare og i Campo Grande.  Nå på lørdag skal ungdommer gå ut for å innby naboer til en samling ekstra med sang og et måltid mat.  Og på søndag har vi vårt Nattverdsmøte.

Nylig samtalte jeg med pastor Teodoro som har et løfte til Herren om å hvertfall føre over 10 personer til Jesus dette året!  Han har nesten nådd målet alt.  Det vi nå skal gjøre er å gå til slektninger på forskjellige steder.  På forhånd innby til et måltid mat, og så for å innby dem til å ta imot Jesus til frelse!  En slik samling hadde vi i forrige uke, og alle tok imot Jesus!  Og de bad oss om endelig å komme tilbake snart.  Dette er herlig å få være med på!  Det koster jo penger, men det er prisen verdig!

 

Dette er det jeg har på hjertet denne gangen, og så er jeg så takknemlig for alle som støtter med bønn og midler!  Gud velsigne dere alle rikelig!

 

Hjertelig hilsen meg

Kjellaug Palma 

 

 

 

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com