STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Hilsen fra Kjellaug

7. mars 2021

Kjære Venner!                   

Guds fred og velsignelse!

 

Jeg skriver nå for å be om forbønn for pastor Leonardo Alderete!  Han er svært syk og igjen innlagt på Sykehus.  Hans kone Catalina bad meg om å gi beskjed også til Norge.  Det er mange som vil huske vår kjære bror.  Han bodde i mitt hjem på Syre en uke mens jeg kjørte han rundt for misjonsmøter.  Vi besøkte også skoler.  Det var Lars Førland som spurte meg om å være tolk for Alderete i mitt strøk, og det ble til stor velsignelse!  Catalina er 80 år, og jeg tror vår bror er 3 -4 år eldre.  Husk dem inderlig i bønn!

I formiddag kunne vi gjenta bespisning for barn.  De fikk maten med seg hjem.  Først hadde vi en fin samling for dem i kirken.  Det er jo så viktig at vi kan få gi barna Guds Ord samtidig som de også får mat.  Vi gleder oss og håper dette kan fortsette.

Vi begynte også idag undervisning for dåpskandidater.

På torsdag 4. mars var det et hjem som tok imot Jesus, og vi skal tilbake neste torsdag til dem for samling der de også vil innby naboer og slektninger.  Det gleder vårt hjerte, og vi vet det er også stor glede i himmelen for hver menneskesjel som blir frelst!

Det skjer også mye vondt i Paraguay.  Kanskje dere har fulgt litt med på Nyhetene.  Vi må be for land og folk!  Det er en alvorlig og vanskelig tid vi lever i, men Gud er mektig, og vi vil være tro og «reiseklare».  Jesus kommer!

 

Hjertevarm hilsen deres utsending

Kjellaug Palma

 

 

 

Mottatt den 8. mars noen timer etter første brev:

Det som opptar mine tanker nå er at pastor

Leonardo Alderete

døde idag etter en tids sykdom. En Herrens kjempe har fått Hjemlov! Han begraves imorgen kl. 16 fra JARDIN DE LA PAZ her i byen Lambare. Vi kan være fra kl. 07:00 og ut over dagen på det nevnte stedet Jardin de la Paz. Vi lyser fred over hans minne! Han var den første pastoren fra min første tid i 1969 da jeg kom til Paraguay. Han vil bli savnet av så mange. Tenk jeg fikk gleden av å ha han i mitt hjem på Syre en uke og ha Misjonsmøte på mange steder og vi besøkte også mange skoler.

Cataline og Leonardo

Catalina og Leonardo

Catalina og Leonardo

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com