STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Covid-19-sykdommen i Fortuna - området

 

 

Rudolf Leif Larsen

 

6. juni 2021

  

Pandemien har tiltatt i styrke den siste måneden. I landet har nå omkring 9.800 personer mistet livet (noe mindre enn i Sverige). Omkring 100 - 130 dør hver dag av covid 19. Av disse er det 9 indianere som har mistet live. Men mange flere har berget livet, takket være blant annet hjelpen fra Norge.

Det går svært tregt å få tak i vaksiner. Sykehusene er fullstendig overfylte med pasienter som trenger surstoff.

Pandemien kom til Øst-Paraguay (indianer-områdene) først i April i år. Før april var det overraskende få smittede og døde. Nå er det et stort, men ukjent antall smittet, ettersom det ikke drives med systematisk sporing av smitten.

Med de midlene vi har fått fra vennner og menigheter i Norge, har omkring 90 indianere fått surstoff. Det koster ca 1.000 kr pr døgn og person. Vi har kjøpt surstoff for omkring kr 169.800. Dette er finansiert av gaver mottatt i april / mai, samt av oppsparte midler (som skulle gå til kirkebygg og Bibelskole). Og pandemien er ikke over.

Alikevel prøver de å holde arbeidet i gang, og her er et par bilder fra søndagsskolen i henholdsvis "Primero de Marzo" og "Veitiseis de Febrero":

 

 

 

Irene underviser ungdommen. Like etter dtete bildet, ble hn covid-syk.

Hun ble ganske dårli. Nå er hun igjen på bena....

 

 

Kan du være med å hjelp med midler til sykehusopphold / oksygen??

 

Paraguay-misjonens konto er

 

1594.29.62026

 

 

MANGE TAKK TIL ALLE

SOM HAR HJULPET!!!

 

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com