STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Sendebrev fra Palma juli 2021

 

  

"Dypere ned i kilden. nærmere Gud!  Det er all min lengsel som en Jesu brud! 

Kristus å få kjenne, det er livet her.  Tenk dog hvilken lykke dette innebær!»

Endelig noen ord igjen fra meg.  Denne sangstrofen fra «Maranata» har tonet fra mitt hjerte noen dager.  Vi trenger å komme så nær som mulig i bønn til Jesus!

Det er sommertid hos dere, men her er det vinter fra 2 grader til 32 og idag 28 grader.  Så det er en merkelig vinter!  Men et deilig vær!

For meg personlig er det en spesiell dag, Perlys fødsel for 53 år siden på Rikshospitalet, men hun har flyttet hjem til Jesus før oss! Så vi lyser fred over hennes minne!

Det skjer mye her i Paraguay.  Det er godt å få være med om enn noe begrenset pga. omstendighetene.  Mange kjente har gått bort ved døden, og mange er syke!  Det er godt å vite at min tid er i Guds hånd.  Vi dør akkurat når Han har bestemt!

 

 

Vi er heldige som kan ha møtevirksomheten igang, og mange nye har kommet til.  I ettermiddag skal vi ha Barnevelsignelse og neste søndag igjen Barnevelsignels for 5 barn.

I uken foran skal vi begynne på et nytt sted som heter Ita Ybumi.  Det ligger forbi Caacupe, ca. Km 62 og så kjører vi inn i landet.  Vi har en tomt der, og nå skal vi ta fatt ved Guds hjelp!  Jeg ber om forbønn for dette!  Ellers besøker vi en familie i Aregua, og tenker ved leilighet å få en tomt der i nærheten!

Vår utpost i Campo Grande, Luque går fram ved Guds nåde!  Og her i Lambare hadde vi forrige søndag fullt hus!  Takk for all forbønn og økonomisk støtte!  Det er godt vi kan stå sammen i arbeidet for Jesus!

Jeg skal sette meg mer inn i å få sende bilder fra arbeidet litt lenger fram!

Ønsker dere fortsatt God Sommer og Guds velsignelse for hver især!

Hjertelig hilsen meg,

Kjellaug Palma

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com