STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Årsrapport 2021 fra indianer-kirken.

 

 

Pastor Sergio Portillo / Rudolf Lief Larsen

 

Pandemien kom til indianermenigheten i mars 2021. Vi så fort at det ble nødvendig å hjelpe til med oksygen til alvorlige covid-19-syke. De syke blir innlagt på en klinikk for nødvendig behandling. I løpet av året har omkring 330 personar fra menigheten fått hjelp til å kjøpe oksygen. Den koster ca 1.000 kr pr døgn og person. Tre ledere i indianer-kirken administrerer midlene.

Generøs hjelp fra private og menigheter i Norge, også Betania, har gjort dette mulig. Det har ikke vært mulig å gi respirator-hjelp. Omkring 25 personer – unge og gamle – har dødd, noe som har skapt mye usikkerhet og redsel blant folk.

Pastor Sergio Portillo referer følgende: Det er 40 utposter med like mange ledere, og i tillegg andre ledere. Det er omkring 600 medlemmer. På tilsammen 12 steder ble 70 personer døpt.

Det er søndagsskole og hvert år er det fest for barna på barnas dag og i julen. Tilsvarende er det for ungdommene leir i februar og juli, samt på vårdagen i september.

Søstrene i menigheten har samling hver uke. På morsdagen i mai er det stor fest.

Det var 15 bryllup i menigheten.

Det har også vært bibelstudier for medarbeidere og nye troende.

Fra ungdomssamling

 

Møte i Fortuna

 

 

 

 

Her forberedes middag på kjøkkenet

 

 

Møte på kvinnedagen

 

 

Dåp. Sergio til høyre,

 

 

Dåp i Pay'yry-elven

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com