STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Korsets Seier 31.oktober 1997

Kirkeinnvielse og dåp i Paraguay 

 

Misjonærene Kitty og Knut Asplund skriver i sin misjonshilsen fra Paraguay om kirkeinnvielse og dåp i Nuclear.

Det var stor begeistring da Terecio Amarilla og Knut Aaplund løste silkebåndet med de paraguayske farger, rødt, hvitt og blått, og vi kunne ta plass i den nye kirken som har plass til 120 mennesker. Pastor Ramon foretok innvielse og talte i møtet. Etterpå var det bevertning med asado (grillkjøtt), manidoca og sopa paraguaya. På ettermiddagen hadde vi vekkelsesmøte hvor Satumino Sanches fra Encarnacion talte.

Etter møtet var det bryllup med vielse av tre par. Blant disse var det et par på 67 år. De hadde levd i samboerforhold i alle år. men nå ville de ordne sitt forhold. På grunn av uvær, ble lyset borte, så bryllupet ble holdt i mørket. Men Kitty visste råd. Hun sendte folk i butikken som kjøpte en mengde stearinlys som hun  plasserte over hele plattformen og talerstolen. Dermed ble det

 

 

 

nok lys til at Ramon kunne vie. Det førte til at det ble en ekstra

romantisk vielse! Dagen etter var det planlagt dåp, men det måtte utsettes på grunn av strømbruddet. To uker senere ble dåpen avviklet idet ti venner lot seg begrave med Kristus. Det takker vi Gud for, etter bare et års virksomhet. Nå er det snart på tide med nye dåps-handlinger.

Nuclar Uno var det det første stedet hvor det ble startet misjonsvirksomhet, og ut fra dette stedet ble det plantet menigheter flere andre steder. Det var her vi hadde ansvaret under vår forrige forstanderperiode. mens vi samtidig var forstanderfolk i Caacupe. Da vi kom ut igjen i 1995, hadde det ikke vært drevet evangelisk virksomhet i Nuclar Uno på sju år. Vi kjente at vi måtte gjøre noe med det, og er glade for at Terecio med familie ble med. Han er en sjelevinner og ser stadig at mennesker blir frelst. Vi er glad for å ha en så beskjeden, fin og ydmyk bror som medarbeider.

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com