STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Gode Nyheter, PYM Barnehjelp - November 2009

  HOGAR NORMA, Ypacarai

 

Det er en stor glede for meg å skrive dette brevet og fortelle nytt fra Hogar Norma i Paraguay. Barna som bor på hjemmet er sterkt handicappede, noe som krever ekstra mye av de som arbeider der.

Juan, Wilfrido, Nelly og Elodia fortsetter på skolen og trives godt med det. Elodia og Nelly har deltatt i regionale sportsøvelser for funksjonshemmede og begge fikk gullmedalje og ble dermed kvalifisert til å delta i den nasjonale konkurransen som skal være i Asuncion senere.

Litchi liker å holde på med håndarbeid samt hjelpe til med rengjøring av huset.

 

Juan er alltid glad til tross for sitt store handicap. Han store drøm er å være programleder i radio tross for at han har vanskeligheter med å få uttrykt ord. Nå samarbeider kirken vår med en lokalradio og en av guttene i menigheten skal kjøre Juan til radiohuset hver gang.

Wilfrido soper og holder det rent utenfor og rundt huset hver dag. En av hans oppgaver er å hjelpe til med å sette på plass stoler og ordne i stand når det skal være møter i kirka.

 

Hilsen fra Rigmor Overhalden og Gregorio Cabrera.

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com