STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

 Kjære venner av Hogar Norma! 

  Ypacarai November 2013

Lørdag 21. september var det et forferdelig uvær over Ypacarai og omegn. I den forbindelse har vi fått et brev med informasjon fra Agustin Estigarribia, leder av styret for hjemmet.

 

Gud fred!
I dag, søndag, våknet vi til strålende solskinn, 18 grader, rolig og fint som alltid på søndag. Ingen skal på arbeid, og vi kan sove litt lenger. Men slik var det ikke for noen uker siden. Da våknet vi til et fryktelig syn etter haglværet som hadde vært lørdagskvelden og natta.

 

Haggel, store som egg...

Haggel

Knuste tak.

 

Det var knekte greiner fra trærne, ledninger som hadde falt, mange hadde mistet taket sitt eller fått det ødelagt, knuste bilvinduer, dyr som var døde og til og med menneskelige dødsofre.  Det var virkelig et stort sjokk for alle.

På Hogar Norma opplevde vi også en del ødeleggelser. Flere av sinkplatene på taket til bestyrerboligen var løsnet og deformerte, og flere av taksteinene på de andre husene var knust.

Dagen etter avtalte Federico med en murer som kunne foreta reparasjoner. Det ble kjøpt inn et antall med nye takstein, sinkplatene ble festet igjen. Det ble brukt ca. 2000 no kr fra byggefondet for i hvert fall å sikre noe i tilfelle mer regn.
Vi ville gjerne informere dere om dette litt etter litt vil vi reparere ødeleggelsene. Takk for den interesse og omsorg dere viser.
Hilsen Agustin  


VI ER VELDIG TAKKNEMLIGE TIL ALLE SOM VIL VÆRE MED Å STØTTE ARBEIDET SLIK AT VÅRE VENNER KAN HA ET TRYGT OG GODT HJEM PÅ HOGAR NORMA
Gavekonto til Hogar Norma:
Bankgiro:                    7104 20 22688
Gave med skattefradrag:   7874 06 66087

 

På bildene kan dere se noen av de ødeleggelsene som fant sted i området rundt Ypacarai.

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com