STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Asuncion 31. mai 2009

Kjære Misjonsvenn!

Nåde og fred fra den Herre Jesus!

Menigheten I Lambare

Først må jeg få takke alle som husket meg på min 80 års dag.  Den feiret jeg på mange måter.  Først besøkte vi bror til Teodoro. Han het Ricardo. Vi pleier å samles i hans hjem nesten ukentlig for samling om Jesus. Han hadde en ulykke med motorsykkel pga. en hund som sprang på han, og da han svingte unna mistet han balansen.  Så der feiret vi middag sammen med han og hans familie. Siden besøkte jeg familien til Elsa og Victor Osuna. På kvelden kom pastor Domingo med hans kone og bror med en bløtekake. Den tok jeg med lørdag den 25. juni til vårt Pastor-ring møte.  I dette møtet mottok  vi masse bibler og annet til å evangelisere. Disse delte vi ut forrige fredag på vår nye utpost i Ita Ybumi. Dere kan se dette på 3 av bildene. Mange barn og mødre. Nå på fredag blir det et ennå større festmøte spesielt for barn. Og de voksne vil vite mer om hvordan det er å følge Jesus! Jeg ber om deres forbønn for disse! 

 

Så sender jeg et bilde fra lørdag,16. juli fra Lambare, der barna får en ekske hver med gaver som kom fra Canada.  De fleste bilder som ble tatt var på video, men her fikk jeg ett som var normalt. Nå skal søndagsskole lærere ha samling med disse hver lørdag fremover med undervisning. Vi gleder oss og håper på fullt fremmøte!

 

Personlig forbereder jeg meg til samlingen med barna nå på fredag!

Vår nye utpost i Ita Ybumi

Dette foreløpig kjære venner og slektninger!

Masse hilsen

Kjellaug Palma

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com