STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Korsets Seier 13. mars 1976

 

Nye utsendinger til Paraguay 

 

«O dyp av rikdom og visdom og kunnskap hos Gud! Hvor uransakelige hans dommer er, og hvor usporlige hans veier» (Rom. 11,33)

Nå ved utreisen til Paraguay synes jeg disse ordene summerer mye av det jeg føler og tenker når jeg ser tilbake og prøver å finne veien som har ført meg hit. Jeg synes ikke jeg finner noen klar linje gjennom det hele, jeg taper «sporet» i de mange forskjellige og omskiftende hendelsene som ligger bak. Mange ganger var jeg usikker, forvirret,  nesten undrende og spørrende: Hvorfor Gud? Hva mener du? Hvor bærer det hen? Jeg finner uttrykk for min undring i en sang: «Hvor underlig er du i alt hva du gjør, hvem kan dine veier forstå? Men ett er dog sikkert, den vei du meg før, for meg er den beste å gå.» Ja, dette har jeg funnet hvile i: Gud har tatt seg av meg, og han leder meg i følge sin egen plan, sitt råd. Og hans tanker er høyere enn mine, «som himmelen er høyere enn jorden.» «Ved tro skjønner vi at (ikke hvordan!) verden er kommet i stand ved Guds ord» (Hebr. 11,3). Det er nok for oss under vandringen. Og på alle våre «hvorfor» og «hvordan» svarer Herren: «Du vet ei, mitt barn, hva jeg gjør her på jord, men du skal forstå det en gang. Urolige hjerte, hva sørger du for? Ei prøvelsens tid blir så lang!»

Så reiser vi til vårt arbeid blant misjonærbama i Paraguay, ved den norske skolen i Atyra, med frimodighet i troen på Guds nåde og allmakt. Han ser oss, vil og kan hjelpe oss og vil aldri forlate oss! «For av ham og ved ham og til ham er alle ting, ham være æren i evighet! Amen.»

Deres bror i Herren Oddvar Kvalsund


 

Jeg takker Gud i dag fordi han sendte sin sønn, forat alle de som vil ta imot ham, skal bli frelst og ha evig liv hos ham.

Vi kan ta imot Jesus når som helst bare vi er åpne for å la ham bo i våre hjerter.

Jeg tok imot Jesus, min frelser på en liten hytte ved Benifloden i Bolivia. Fra den dagen jeg ble frelst, fikk jeg oppleve at han er den levende. Det er ingen Gud uten ham. Jeg synes at Gud er fantastisk. «Guds verk er fullkomment, for rettferd er alle hans veier, en trofast Gud, uten svik, rettferdig og rettvis er han,» (5. Mos. 32,4).

Deres søster i Herren Flora Heredia Kvalsund

Det er en glede for oss i Betania, Brevik, å få presentere Flora og Oddvar Kvalsund for KS lesere. Når de nå skal reise ut på misjons-marken, er det etter Herrens klare ledelse.

Flora Kvalsund er et direkte resultat av vårt misjonsarbeid i Sør-Amerika. Hun er bolivianer, og gjennom norske misjonærer der ble hun vunnet for Gud i meget ung alder. Siden ble hun for datter å regne hos Ada og Jan Olsen. Hun kom til Norge, gikk på skole her, og har i de senere år vært bosatt i Brevik-distriktet.      

Oddvar Kvalsund kommer fra Sunnmøre og er utdannet lærer. Sammen skal de nå reise ut for å være lærere og forstanderfamilie på skolen for misjonærbam i Atyra i Paraguay. Det er et stort ansvar som med dette legges på dem. Omsorgen for våre barn og dette tilfelle våre misjonærbam er en krevende og alvorlig oppgave. Ved siden av denne gjerningen, vil de også være med i virksomheten i menigheten på stedet

Når vi nå, i samarbeid med skole styret for Pinsevennenes Ytre Misjon, sender dem ut til feltet, vi vi anbefale dem til vennenes for bønn.

ForBetania, Brevik,

Leif Jacobsen, forstander  

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com