STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Korsets Seier 1996 (?)

 

Kjell Kvarstein:

Starter senter for rusmisbrukere 

 

 De fleste av Kjells gamle kamerater er idag døde på grunn av narkotikamisbruk. Kjell fikk leve, for Gud hadde en tjeneste for ham i Paraguay!

15. juli setter familien Kvarstein fra Vennesla kurs for Paraguay for å ta fatt på sin andre misjonsperiode. Denne gangen for å starte et senter for rusmisbrukere i Atyra. Da Gud kalte meg til Paraguay lurte jeg på hva Herren ville jeg skulle gjøre der. Nå ser jeg det. Med min egen bakgrunn som sprøytenarkoman og kriminell, brenner jeg for å nå denne gruppen mennesker i dette lan det, sier Kjell Kvarstein til KS.

Det finnes nærmere 50 000 narkomane i Paraguay, så behovet er stort. Fra før finnes det bare ett tilsvarende senter, som ikke driver så bra for tiden.Vi har allerede bygningene, nå skal vi sette igang driften.

 

Vi begynner i det små, men fullt utbygd vil senteret ha plass til 3040 beboere. Nå gjelder det å få midler til driften, sier Kvarstein. Selv ble han frelst i 1985. På Valborgland Gård, et tverrkirkelig senter for narkomane, ble han satt fri, og opplevde at Gud var kjærlighet. Så kalte Gud til Paraguay, og Kjell reiste, alene. Der ute fikk han kontakt med norske pinsemisjonærer, giftet seg med kokka på Norskeskolen, og dro hjem for to års bibelskole på Betelinstituttet.

Det største behovet i Paraguay i dag er å få lavere terskel i menighetene, så folket kan komme inn og føle seg inkludert. Dessuten må vi misjonærer forstå at vi er tjenere, ikke herrer, sier Kjell Kvarstein, klar for utreise.

Vi gleder oss veldig til å komme ut igjen. Det blir både tøft og spennende. Men nå føler jeg at jeg har kommet inn i det Gud virkelig trenger meg til der ute. 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com