STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Februar 2013

Kjære venner!

                                                      

I Bibelen kaller Gud oss sine venner og det er vi veldig glade og takknemlige for. Dere er også våre venner, ja mere enn venner for oss. Dere er vår søster og vår bror og vi er så takknemlige for dere alle sammen.

Vi har det veldig bra og dagene går sin gang. Wilfrido er for tiden veldig opptatt av sitt fotballag og er spent på hvem som vinner dette året. Det er også Beto og Juan og de følger nøye med på alle kampene.

Vi kan også fortelle at vi har fått gratis fysioterapibehandling i 8 måneder. Dette er en gave fra Centro Educativo som er et helsesenter her i byen.

Nelly er heldig og får ofte besøk av sin mor og hver gang har hun med frukt til alle i huset.

Lorena jobber og trives veldig godt. Hun føler også ansvar for alle sine søsken her på hjemmet. Nå har kjøpt nye gardiner til stua og nye gardinholdere til hele huset. For en stund siden kjøpte hun også en stor blender til kjøkkenet og ofte kommer hun med andre ting som hun ser at vi kan trenge i huset.

Felicio er ny her på huset. Han er en gutt som trenger spesiell omsorg og etter å ha bodd her en stund ser vi nå stor forandring på han. Nå begynner han å kunne gå litt alene. Han forsøker også å spise litt uten hjelp, men er trenger allikevel mye hjelp og god omsorg. Vi er blitt veldig glad i han og det er mange som hjelper til. Vi er både overrasket og glade for hvor fort og godt han utvikler seg.

 

 

 I desember var vi en tur til Dyreparken. Det var en overraskelsestur og vi hadde planlagt alt uten å si noe til de andre på huset. Elsa lagde mat og drikke til alle og Vidal hjalp til med kjøring til byen. Det ble en uforglemmelig dag for alle sammen!!

Til jul fikk vi 2 aircondition fra en menighet her i byen og det skapte stor glede og takknemlighet. Vi ser at barna trenger å få sove og slappe av i litt kjølig luft når det er veldig varmt ute.

Norma er av de eldste jentene som både bor og jobber her på huset. Nå har hun begynt å tenke litt framover og ønsker å få byget seg et hus på en tomt som hun kjøpte for ganske mange år siden. Norma er en selvstendig og flink dame og vi vil være med å hjelpe til med det vi kan.

Tomasa og Teti er 2 gode og flinke hjelpere som har jobbet her i mange år. Nå sliter de litt med helsa, men vi håper de kan være hos oss ennå i mange år. Kjærligheten til alle barna er stor og vi takker Gud for alle som jobber her sammen med oss.

Så vil vi avslutte denne lille hilsenen med at vi er veldig takknemlige og glade i dere. Takk for alt dere gjør for oss og ønsker dere Gud rike velsignelse.

 

Med vennlig hilsen Federico og Elsa og alle på Hogar Norma

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com