Julehilsen 2008 fra

Brit-Lajla og Rudolf

HOVEDSIDE

 

 

SLUTTEN på året er gir an-ledning til en liten opp-summering av  hva som har skjedd de siste 365 dagene. Fremfor alt er vi takknemlig for alminnelig god helse, at vi kan være i aktivitet, både i menighet, misjon, og på sykehuset.

En av de store opplevelsene var de fire uken i mars – april som vi fikk i Mosambik sammen med Elisabeth og David, og barna Alexander (12 år), Christian (10 år), Patrick (5 år) og Celine (3,5 år). De har en interessant oppgave blant barn som i høyeste grad trenger vår oppmerksomhet. De er fattig, ofte foreldreløse, og kommer fra et liv på gata. Det var trivelig å bli kjent med staben som jobber sammen med dem.

Vi var mye rundt omkring i Maputo, og de siste dagene var vi på Ponta do Ouro-stranden i  Sør-Mosambik. Der var det flotte strender, og krystallklart vann!

Sammen var vi  en tur i Sør-Afrika, og fikk oppleve den store dyreparken ”Krüger”, samt det flotte området i øst. I påsken var vi i Swaziland. Det er et vakkert land, med en interessant kultur. Å være sammen med flere tusen til påskegudstjeneste var stort!

I pinsen feiret menigheten Betania 100 år, og det ble en flott helg med Dr. Emanuel Minos, samt med presentasjon av menighetens historie, både i bok og video-form.

I juni feiret Rudolf sin 60 årsdag sammen med familien. Det er noe uvirkelig at vi nærmer oss pensjonsalderen!

Sist i juni dro vi begge til Paraguay. Rudolf har ansvaret for oppfølging av et prosjekt hvor vi sammen med et lite fakultet lager lærebøker til indianerskolene. Stoffet bygger på deres egne fortellinger. Det er en interessant oppgave!! Rudolf var tilbake der en snartur i september.

På hjemtur stoppet vi i Natal i Nord-Brasil, og fikk en deilig uke der. Så nært ekvator, er det varmt hele året. Vi bodde på et lite hotell like ved stranden.

Siste del av sommeren var Elisabeth med familie hjemme i Larvik. Dermed var vi alle samlet: Ariel og Hosna som bor i Sandvika, Rosi, Ruben og barna Taina (3,5 år) og Gabriel (1,5 år).  Fra å være bare to, er vi blitt 14 stykker!

I høst har vi restaurert stuen og gangen. Huset er fra 1981, så det trengs en del vedlikehold. Ruben har hjulpet mye i dette arbeidet.

Dermed kan vi takke for et godt år, med mange interesante hendelser. Framtiden er ukjent for alle, men vi kan trygt legge våre liv i Herrens hender!!!

                                   Med vennlig hilsen

 

 

 

Brit-Lajla og Rudolf Leif Larsen, Hagaveien 50, 3271 LARVIK

 

 

 

Vi ønsker våre venner en velsignet julehelg

og et godt nytt år!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra Swaziland

 

Ruben - Taina - Gabriel - Rosi

 

Fra Gabriels 1 års dag

Hosna og Ariel

 

Taina og Brit-Lajla

 

Utdeling av medisin i Paso

 

Elisabeth, David og barna hjemme

 

Brit-Lajla sjekker kokusfrukten.

 

Her finner du flere bilder!

 

 

 

 

 

 

 SKRIV UT