STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Laura kom hjem fra Sydamerika den 14. oktober 2009. I den måned hun var borte,boede jeg hos vor datter Cristina i Mullsjö i Sverige. Da Laura kom hjem, rejste hun direkte til Göteborg, hvor min svigersøn Hugo og jeg hentede hende i lufthavnen. Et par dage senere rejste vi til København og var da med på konferencen for kvinder i den latinske del af menigheden på Drejervej. Det var vældig interessant.

Det var vor datter Diana der havde arrangeret konferencen og hun talte også Guds ord til de latinske kvinder og fik lov at bede med fire personer til frelse.

Laura fortæller, at det går rigtig godt derude i menighederne, men at de nu er i den fase, hvor de husker det som var og savner de gamle tider. Den nye forstander har også kommet så langt, at han mærker eftervirkningerne af fejl han gjorde i begyndelsen, så han var vældig glad for Davids venskab. De fik da også rigtig mange timers snak både på kirkens kontor, hjemme hos David og på Paraguays
hullede veje til de steder hvor evangelisations-teamet skal have deres næste kampagner. Det er lange rejser over mange timer.

Generelt var der en følelse af en type ensom forladthed i medarbejderne, så besøget var denne gang til stor opmuntring, har jeg fået fortalt af medarbejderne over Internettet.
- Det er jeg jo glad for. Laura siger hun var glad for at David var med på rejsen.
At han fik nåde fra Herren til at opmuntre og få medarbejdernes øjne vendt til de muligheder de har. Det ville være rigtig godt, om han kunne rejse derud nogle måneder om året, da hans naturligt inspirerende evne sætter gang i tingene.

Musikskolen fungere nu på tre steder i landet og har omkring 60 elever færdige til den statslige eksamen sidst på året.

En kampagne løb fra den 5. - 15. november, i landsbyen Santa Librada, som ligger 400 km. nord for Asunción. For nogle år siden havde vi kampagne i byen San Pedro, hvor blandt andre en skoleinspektør og en landbruger fik et møde med Gud og tog imod Jesus som deres frelser. De var begge to fra byen Santa Librada. Da de kom tilbage til deres by fortalte de om alt det de havde set og oplevet på kampagnen og nu ønskede de så, at evangelisations-teamet skulle komme til deres landsby.

David organiserede så en rejse til Santa Librada sammen med menighedens forstander og nogle af medlemmerne af evangelisations-
teamet. De skulle se på stedet og tale med myndighederne. Det er et fint sted og myndighederne virker da også til at være glade for, at der sker noget i deres by. De få evangeliske der nu er i byen (9 stk.) lod sig døbe samme dag og de er kolossalt glade for hjælpen.

De besluttede så at evangelisationsteamt også skulle bygge en kirke i løbet af kampagnen, så de nyfrelste har et sted at samles efter kampagnen. Vi regner med at teamet kan nå at rejse murerne, efter at de har lagt taget på konstruktionen. Derefter må de nye kristne så selv bygge lokalet færdig. Det plejer at give et godt fællesskab, så I må meget gerne være med til at bede for denne kampagne, at mange sjæle må blive frelste.

Kampagnen der kommer efter bliver i december måned i Karapé og i Arroyos y Esteros. For nogle år siden havde vi en kampagne i Arroyos y Esteros, for en kirke der ikke tilhører vort arbejde. Men på en eller anden måde var der ikke rigtig trivsel
og vækst i det nye arbejde, så en ældre broder kontaktede mig inden vi rejste hjem og vi nåede da også at havde en støttekampagne. Siden har de haft omkring 40 personer på møderne og nu ønsker de, at vi skal give dem endnu en håndsrækning.

Dernæst går det mod syd i Paraguay, nær grænsen til Argentina, men datoen er endnu ikke fastsat. Det er takket være jer, at dette meget frugtbare arbejde går videre. At de nødvendige midler til evangelisationen findes, så vi kan bygge nye evangeliske menigheder hvor der er behov for det.
Må Gud rigt velsigne jer for det I gør, for forbøn og offer.

Mange tak og kærlige hilsner
Laura og Bengt Axell                              

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com