BILLIGSALG - bare kr 100 + porto

BOKEN OM ANNA!

Dette er en viktig misjonshistorie fra Paraguay som du bør skaffe deg!!!

Anna var en av pionermisjonærene i Paraguay. Boken gir et interesant innblikk i et interesant liv!

Boken innholder også en oversikt over PYMs arbeid i Paraguay, hvor viktige datoer framheves, og navn på alle utsendinger fra Norge, og hva de har holdt på med.

PRIS: kr 100 + porto.

Kontakt: Rudolf Leif Larsen,

telefon 33 11 41 59 eller 900 28 740,

eller E-POST (KLIKK!!)

Med Bibel og moped i Paraguays jungel

Vi møter pionermisjonæren Anna fra Løten

Forfatteren Oddvar Schjølberg skriver:

Det å møte Anna Pauline Strømsrud har vært en stor opplevelse. De av oss som opplevde å se, og høre misjonærene når de besøkte våre menigheter vil nok nikke gjenkjennende til mye av det som presenteres i denne boken.

For min egen del var det som et glimt fra den store verden da Anna besøkte hjemmemenigheten min, Betania, Larvik og fortalte om virksomheten blant indianerne ute i Paraguay. Hun engasjerte oss med sine beretninger fra feltet, samtidig som hun hele tiden fremholdt at misjonsoppgaven ikke var noe solospill, men de var et team av medarbeidere ute på feltet. Et team som var helt avhengig av forbønner fra oss ”hjemmeværende”.

Over 40 år senere fikk jeg den store gleden å få møte Anna igjen. Denne gang til flere lange samtaler og intervjuer, både pr. telefon og ikke minst berikende besøk hjemme hos henne i ”Sopelimskroken” på Løten.

Fortsatt fremholdt hun sine meninger om teamarbeidet ute i Paraguay. Alle fotografier og filmer hun tok fra nybrottsarbeidet er i dag en unik misjonshistorie. Mange av dem er brukt i denne boken.

Anna fortalte mer enn gjerne om de ulike oppgavene de forskjellige misjonærene hadde. Alle hadde et felles mål for øyet – paraguayernes og indianernes frelse. Noen sådde ut evangeliet, mens andre høstet fruktene.

Det er omtrent som et stort puslespill – alle de forskjellige brikkene må på plass for å få bildet fullført.

Selv om denne boken i første omgang konsentrerer seg om Anna Strømsruds liv og virksomhet i Sør-Amerika, så er den skrevet i dyp respekt for misjonens viktige sak. Som en ærbødig hyllest til de mange misjonærene, fra pinsevennenes rekker, og fra andre trossamfunn, som gir sine liv og krefter til tjeneste på de forskjellige misjonsmarkene rundt om i verden. Ikke minst i Paraguay. La oss holde deres hender oppe gjennom våre forbønner.

Anna Pauline Strømsrud rakk ikke å se denne boken ferdig trykket, men hun leste gjennom manuset flere ganger, og godkjente det.

Sykdommen hennes forverret seg mer og mer, og hun flyttet fra Sopelimkroken til Sykehjemmet på Løten. Her jobbet hun utrettelig videre, og kontakten ble holdt via datamaskin. Bildet under er tatt siste gang jeg besøkte henne på sykehjemmet. Hun har gått gjennom manuset side for side, og godkjent det.

Den 16. november 2006 ble Anna forfremmet til herligheten.

Du finner mange av Annas sendebrev her: http://www.pymisjon.com/Guarani/anna_hs.htm