STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

1985:


Elsa og Gunnar Pettersen til skolen i PARAGUAY

  

 Det er med stor takknemlighet til vår Far at vi kan få sende vår hilsen og offentliggjøre vårt kall til Paraguay. Han som frelste oss for tolv år siden, har ledet oss tro­fast ved sitt Ord og sin Ånd.

Vi takker menigheten Sion, Voss, som har stilt seg som utsendermenighet for oss. Og for­beredelsene for utreise er i full gang. Bl.a. er Gunnar i ferd med å ta småflysertifikat til bruk i misjonens tjeneste. Planen er at vi skal være internatforeldre for misjonærbarna i Atyra. Para­guay, fra sommeren -85 og en tid framover. Dette ser vi på som en fin anledning til å komme inn i forholdene i landet og få en "mjuk" overgang til direkte misjonsoppgaver.

Vi har nå avsluttet tjenesten i Salem. Sauda, og har fra nyttår flyttet til Filadelfia. Sola. Der Gunnar er i heltidstjeneste som evangelist.

Vi er takknemlige for all for­bønn og økonomisk støtte i for­ bindelse med utreisen.

Elsa og Gunnar Pettersen

 

Anbefaling

 

Det er en glede å presentere våre nye misjonærer Elsa og Gunnar Pettersen som planlegger ut­reise til Paraguay til sommeren 1985, om alt legger seg til rette.

Elsa og Gunnar Pettersen tilhører Pinsemenigheten Sion, Voss. I ca. 2 år var de tilsatt som medarbeidere ved Dalane Kristensenter, der Elsa var husmor og Gunnar var miljøarbeder, det siste året også daglig leder.

Høsten 1983 begynte de å reise som evangelister, og fra januar 1984 og ut året har de virket i Salem, Sauda, inntil de nå flyttet til Sola for å ta fatt i menigheten der en tid framover.

Sion, Voss, har besluttet å stille seg som utsendermenighet for våre venner, men makter bare en mindre del av deres underhold. Vi vil derfor oppfordre menigheter som har mulighet for det, om å støtte Elsa og Gunnar. Vi er takknemlig for store og små beløp, både til det faste underhold og til utreisen.

Deres misjonskasserer er: Inge­bjørg Draugsvoll, 5710 Skule-stadmo.

Vi anbefaler Elsa og Gunnar på det varmeste, og ber og håper at alt legger seg til rette for utreise etter planen.

For menigheten Sion, Voss:

Roald Sætrang forst. Per Gjerme eldste Alf Rønhovde eldste 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com