STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Sendebrev fra Brit-Lajla og Rudolf

Larvik den 25. august 2010

 

Kjære venner!!

Som fortalt tidligere, fikk vi innvilget fra NORAD kr 1.044.000 (+ egenandel ca kr 120.000) til arbeid blant indianerne. Dette går til utvikling av skolebøker til indianerskoler, på tre forskjellige språk / dialekter (ava guarani, mby'a og ache). Dette er jo fortsettelsen av skolebokprosjektet som har hold på en tid. Dette arbeidet gir oss en unik kontakt med indianere i forskjellige områder i Paraguay.
I tillegg er det 11 stipender til indianerungdom. De studerer på lærerskoler og en på sykepleieskole.

Rudolf fikk i oppgave av PYM å skaffe ca 120.000 kr. Mange har svart positivt på forespørselen, og det har resultert i at vi vil nå målet innen  31. desember. Vi fikk 45.000 kr fra Aksjon Håp. Vi takker hjerteligst for den støtte vi har fått fra mange venner.

Neste utfordring er
år 2011. Det er neppe mulig å få noe fra Aksjon Håp, så da trenger vi flere støtter. Det er ikke mulig å få støtte til dette i Paraguay. Kan du tenke deg å være med?? Du finner mer informasjon HER!

Dette er et profesjonelt opplegg. Leder for språk-kontoret er språkforsker og teolog Dr. Almidio Aquino, en meget kjær bror. Sammen med seg har han regnskapsfører, sekretær, bokutviklere, datainnsamlere i indianerkoloniene, samt prosjektgruppen (består av indianer fra de områder vi arbeider i, samt ansatte) som overvåker det hele.

Rudolf følger opp prosjektet, og oversetter brev, regnskapet, rapporter etc.., og er i stadig kontakt med Almidio via Skype og Solveig Seland og andre på PYM. Prosjektet er unikt i Paraguay, og er av stor betydning for utviklingen av indianersamfunnet.

I tillegg planlegger vi å forbedre tilbudet for
Bibelskole for spesielt menighetsledere og evangelister. Brit-Lajla og jeg skal til Paraguay i november (vi er pensjonister), og da bli det også samtaler med lederne i indianermenigheten om dette temaet. Utfordringen blir økonomien. Men vi har tro for at det skal lykkes!!!

Paraguay-misjon

v/Rudolf Leif Larsen

Hagaveien 50

3271 - LARVIK

KONTO:1594 29 62 026


Med vennlig hilsen

Vil du skrive ut denne siden? KLIKK HER!


Postadresse: Hagaveien 50, 3271 LARVIK

E-post: rudolf.leif.larsen@lf-nett.no

Midler kan også sendes slik:
Pinsemenigheten Betanias Ytre Misjon
Postboks 167, 3251-Larvik

Konto 2440.07.59142.  Merk sendingen med ”Drift, Paraguay

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com