STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

RAPPORT FRA BESØK I PARAGUAY FEBRUAR - MARS 2012

 

Jeg kom den 18. februar til Paraguay sammen med Solveig Seland og Lewi Peter Hansen fra PYM (bildet).

Søndag morgen besøkte jeg den lille menigheten i Roque Alonzo. Vi bodde jo ved siden av kirken i 2005 - 2007, og fikk god kontakt med vennene der. Det er alltid trivelig å treffe dem!!

På søndag formiddag var vi en tur rundt i Asuncion. Da vi skulle dra til hotellet, ble Solveig frastjålet vesken med alle dokumenter, telefon etc.. Det var en ungdom, en såkalt "caballo loco" (vill- heste) som kom løpende, og nappet vesken fra henne. Det skaffet oss en del arbeid, med anmeldelse hos politiet etc. Men mandag kveld fikk vi beskjed om at passet var funnet, noe vi var svært glade for.

Søndag kveld var Lewi Peter og jeg på møte i Centro Familiar. Der var mellom 6.000 - 10.000 samlet til et vanlig søndagsmøte! Lovsangen var sterk, og prekenen utfordrende!                               

 

 

Her finner du litt fra de forskjellige stedene som jeg besøkte:

  1. De første dagene var vi på prosjekt-kontoret. Du kan lese mer HER!   
  2. På besøk i venneflokkene i Curuguaty-området      
  3. På besøk i Asuncion-området                
  4. På besøk i Asuncion.                         

Å komme til Paraguay, er nesten som å komme hjem! Vi har lagt ned mye av våre liv her, og treffer venner mange steder. Det er utrolig hyggelig!

TAKK for at du vil være med å støtte dette viktige arbeidet i Paraguay. Mye ville ha vært ugjort uten denne støtten!!!

NESTE SIDE

 

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com