Hagaveien 50
3271 LARVIK
Kto 2440.21.72890
epost: rudolf.leif.larsen@lf-nett.no

 

Larvik den 26. juni 2012

Kjære fadder!!

David Axell forteller: I begynnelsen av juni hadde jeg gleden av å besøke Porto Xavier. Det er over 2 1/2 år siden jeg var der sist. Jeg besøkte de aller fleste familier som har støtte fra fadder, og det var det var herlig å møte barna og deres familie igjen.

Det er fortsatt er det stor nød i Porto Xavier. Brasil er blitt et dyrt land, det er mangel på fast arbeid og mange strever for å få nok til å spise. De fleste lever av sesongarbeid, hvor bl.a eksport er en viktig del av økonomien, da byen ligger ved grensen til Argentina. Akkurat nå er det en økonomiske konflikter mellom landene, og grensen er delvis sperret for eksport av varer, noe som også rammer de fattige familier som lever av å sortere og laste på varene på trailerne.

Det var en glede å se det arbeidet for fattige barn forsetter å utvikle seg, og det er blitt et viktig dagtilbud for mange barn som nyter godt av frokost, middag og aktivitetene på hjemmet Esperanca.

Det som ble mest spesielt for meg var å besøke en av guttene som har vokst opp på barnehjemmet som jeg ikke har sett på lenge. Dirceu kom til barnehjemmet da han kun et par år, som følge av at hans fulle og voldelige far ble dømt for uaktsomt drap av hans lillebror. Dirceu er nå 28 år gammel og nygift, og presenterte stolt sin kone og viste fram sitt hjem. Han har fått en god jobb som lastebil sjåfør, og kjører transport over hele Sør-Amerika for et firma i byen.

Min mor og søster Tirsa er i full gang med å ta bilder og samle ny informasjon om hvert enkelte barna. Håper du forsatt vil være med å støtte ditt fadderbarn. Brev er snart på vei.

http://fadderjuni2012.pymisjon.com/#0

Du vil finne mer informasjon på Internettsiden for daghjemmet, http://www.pymisjon.com/fadder/mf.htm Der blir det fortløpende lagt ut diverse informasjon, bilder, regnskap etc..

Jeg fortsetter å føre regnskapet, og spørsmål om dette kan rettes til meg, rudolf.leif.larsen@lf-nett.no, eller på telefon 33 11 41 59. Hvis du trenger giroer, må du si i fra!

Til venstre ser du noen bilder fra turen i juni. Klikk på pilen i midten. Når nedlastingen er klar, klikk på knappen nede til venstre. Du får store bilder, og de skifter automatisk Avslutt med å trykke ESC.

 

Med dette vil jeg ønske deg et riktig god sommer år!

Med vennlig hilsen

For utskrift: KLIKK HER