STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

 

Fortuna: skoleavslutning og menighet (6)             

Tilbake til første side

 


Etter at seminarene var over i Curuguaty-området, ble jeg igjen i Curuguaty. Jeg ble uten bil, men heldigvis så har menigheten i Fortuna en liten bil, som de hentet meg i.

Agustin Estigarribia kom torsdag fra Ypacarai for å ha en Bibelhelg i indianermenigheten. Første møtet var i kolonien Nueva Esperanza, og det ble en fin samling der.

Fredag dro vi ved 1500-tiden til Fortuna. Der var det utdeling av diplomer for fullført skoleår. Det var det pyntet med "gardiner" på en vegg. Et podium var satt opp i skolegården, og rundt omkring var det satt opp bord med stoler. Vi som var gjester ble invitert opp på podiet, og ble høytidelig ønsket velkommen, og måtte gi en liten hilsen til forsamlingen. Deretter deltok vi i utdelingen av diplomer. Barna var pyntet i blå og hvite uniformer, og så riktig flotte ut. Men de tok lang tid å dele ut til så mange. Da solen gikk ned, kunne vi endelig sette oss til bords. Jeg ble invitert til Irma og Antonios bord. De hadde tatt med seg mat: empanada, mandioka, kaker etc.

Lørdag dro vi til Paso Cadena... se HER!

Her ser du litt film fra skoleavslutningen:

 

 

 

 

Søndag kveld var jeg på møte i menigheten i Fortuna. Uheldigvis var det nominasjonsvalg denne dagen, så det var ikke så mange på møtet. Men vennene er trofaste, og støtter opp om menigheten.

Ovenfor ser du et lite klipp fra møtet med menigheten:

Det fine er å se at menigheten har fred. Mange er opptatte av å evangelisere rundt omkring.

Helgen 11 - 13 januar er det leir i Naranjito.

Senere i januar er det menighetens årsmøte. Det er en viktig samling for vennene.

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com