Julehilsen 2013

fra Brit-Lajla og Rudolf

Misjon i PARAGUAY      Mitt Fadderbarn     Spansk versjon

 

Kjære venner!

 

Men i tidens fylde sendte Gud sin Sønn, født av en kvinne og født under loven. Galaterbrevet 4: 4

 

Denne korte formuleringen oppsummerer julens mysterium: Jesus kom til riktig tid, i tidens fylde. Og det er en glede å feire denne begivenhet enda en gang!!

 

Ett år er gått siden siste julebrev. Ett år med mange hendelser, men heldigvis ikke de store og dramatiske. Vi har det godt.

 

Familien betyr jo mye for oss, og spesiell oppmerksomhet får jo barnebarna.

 

Hosna og Ariel bor fortsatt i Sandvika. Barna deres, Ava Adriana er nå 1,5 år, og Leila 4,5 år. Det er ikke så lang veg hjem....

 

Rosi og Ruben bor fortsatt i leiligheten i underetasjen. Taina er snart 9 år, og går i 3 klasse, og Gabriel, 6,5 år, går i første klasse. De er jo stadig på besøk hos oss, ettersom vegen er kort. Rosi går nå på "helsefagskolen" og har vær skikkelig flink!

 

Elisabeth og David jobber begge i kommunen, henholdsvis i hjemmetjenesten og omsorgsboliger. Celine er snart 9 år, og går i 3. klasse. Patrick er 10 år og går i 5 klasse. Christian som er 15 år, går siste året på ungdomsskolen. Alexander er 17 år., og går nå andre året på videregående skole.

 

Både Celine og Taina synger i barnekoret JOY på Betania, og Alexander spiller keyboard i ungdomskoret.

 

Men pensjonist-tilværelsen er ingen inaktiv periode. Vi har begge jobbet noe på sykehuset (Rudolf mest), og det er alltid trivelig å treffe kollegaer, og få fortsette i faget.....

 

Likeså tar aktiviteter og oppgaver i menigheten sin del av vår tid.

Brit-Lajla er mye opptatt av hjem og barnebarn. Spesielt de minste er stadig her.

 

Misjon er jo en annen viktig aktivitet. Rudolf var både i mai og desember i Bolivia og Paraguay. Det gjelder oppfølging av diverse prosjekter. Om dette interesserer, se www.pymisjon.com

 

I juni var vi i Nord-Norge, helt opp til Tromsø. Vi kjørte med campingvogn. Det gjør jo reisen mer fleksibel. Både på nord- og sørover-tur besøkte vi familie og venner rundt omkring. Vi var utrolig heldig med været. Å reise gjennom denne landsdelen i stort sett strålende sol, det er flott!! Så tidlig på sommeren ligger det endel sne i fjella, noe som setter en spesiell farge på dem. Vakkert!!

 

Med ønske om en fredfull jul, og et godt og framgangsrikt år!!

 

Med vennlig hilsen

 

God jul!!

Godt nytt år!!

 

 

 

 

 

Her er vi samlet på Elisabeth og Davids terasse

Vi ser Rosi og Ruben til venstre, Alexander i bakgrunnen

Hosna, Ariel, Leila og Ava

Rosi, Ruben, Taina og Gabriel

Elisabeth, David, Alexander, Christian, Patrick og Celine

 

 

Fra Hustad i Gildeskål - tatt fra bestefars gård (Rudolfs farfar)