STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Evangeliesentret "Tekove Pyahu" (Nytt liv), Atyra April 2015

 

Kjære venner!

 

Guds fred!

 

 

Hvordan har dere det? Vi har det godt, takket være Herren, og vi overvinner sykdommer. Vår sønn studerer, og de andre jobber.

Når det gjelder Sentret, så har vi idag 12 beboere. Som medarbeidere har vi Marcia Irigoitia, pastor Virgilio Paniagua fra Fina'i, og en frivillig, Victor Venialgo fra Pedro Juan Caballero.

Vi kan informere om at vi har gode resultater fra 2014/2015. To ungdommer fra Pedro juan Caballero dro fra sentret, tilbake til sine videregående skoler. En ungdom fra Ayola ble rehabilitert, og vendte tilbake til fakultetet. En annen ungdom ble rehabilitert, og dro til Italia, sammen med tre fra Asuncion, for å arbeide.

Vi takker Gud for de gode resultatene med ungdommer som slutter med narkotika, og fortsetter sine studier.

Vi takker for deres hjelp. Den er svært viktig for oss, for økonomien er vanskelig. Det koster mye å fortsette med dette, ettersom det koster mye her i Paraguay. Mange senter er blitt stengt, og Tekove er ett av de få som fortsatt tilbyr denne tjeneste.

Vi hilser dere med Herrens fred!

 

Spansk tekst

 

HOVEDSIDEN for sentret finner du her!

 

Porten til sentret

Grønnsak-åker

Grønnsak-åker

Noen av beboerne

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com