STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

  Ovidio Julian Perez Vallejos

08. August 2019

Ovidio på besøk i Norge

Antonia og Ovidio

Antonia og Ovidio

Se også

Ovidio Peres.

Facebook

Ovidio Perz har i mange år drevet, sammen med misjonær Kjell Kvarstein, et Evangeliesenter i Paraguay. De startet opp i Tobati, og fortsatte i den nedlagte norskeskolen i Atyra, og deretter i et senter utenfor Atyra. På grunn av dårlig økonomi, ble  arbeidet avsluttet. Siden da har Ovidio drevet en butikk i Atyra, samt at han hjalp endel rusmissbruker. 

Jeg har fått melding fra Paraguay om at Ovidio Perez er svært dårlig. For mange år siden fikk han fjernet en svulst i et av bena, og dette har sett ut til å ha gått bra. For 14 dager siden begynte han å bli dårlig, og han er nå innlagt på kreft-sykehuset i Aregua. Det er nå konstatert svulst i hjernen.

Jeg har snakket med to av pastorene (Jorge og Rosalino), og i går kveld fikk jeg kontakt med kona, Antonia, og de bekrefter at Ovidio er svært dårlig.

Han er i stort behov får lindrende medisin. I Paraguay må man kjøpe alt en trenger på sykehuset, samt opphold, så det blir svært kostbart å være syk. Dermed er familien i stort behov av økonomisk hjelp.

Har du, din menighet eller andre mulighet til å bistå familien i en vanskelig tid? Landutvalget for Paraguay, v/ Rudolf Leif Larsen kan sørge for overføring av midler. Gavene registrereres i Paraguay-misjonens regnskap.  På forhånd takk for hjelpen!!


KONTO-INFORMASJON:

ParaguayMisjon
c/o Pinsemenigheten Betania
Pb 167, sentrum
3251 LARVIK
Kto: 1594.29.62026

 

Merk sendingen "Ovidio".


Med vennlig hilsen

Rudolf Leif Larsen

Paraguay-misjon

Familien

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com