Julehilsen 2009

fra Brit-Lajla og Rudolf

Misjon i PARAGUAY      Mitt Fadderbarn     Spansk versjon

 

Kjære venner!

 

For så elsket Gud verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.

For Gud sendte ikke Sønnen til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham. Joh 3, 16 - 17

 

Igjen kan vi minnes Jesu komme til vår jord. Han kom for å FRELSE verden! Og ingen er vel i tvil om at det begynner å bli et påtrengende behov for nettopp det!

 

Samtidig er det tid for en ”julekontakt” med familie og venner rundt omkring, og vi kan få mimre litt over året som vi har lagt bak oss.

 

Denne julen er vi alle i Norge. 1. juledag er vi alle samlet her i Larvik, noe vi synes er trivelig. Vi er etter hvert blitt 15 stykker. Siste tilskudd på vår stamme er lille Leila  Juliette, den førstefødte til Hosna og Ariel, født den 3. august. De bor i Sandvika ved Oslo.

 

I mars dro vi to til Mosambik for å besøke Elisabeth, David og barna Alexander (13), Christian (10), Patrick (6) og Celine (4,5). Vi fikk noen trivelige uker sammen. Vi var blant annet en tur nordover i Mosambik, og besøkte tre steder hvor det er arbeid med støtte fra Norge. I Chimoio  var vi med på innvielsen av en skole. Der var mye folk med mye sang og dans. Det var stor glede over muligheten til å få en så flott skole. Derfra kjørte vi inn i Zimbabwe, og sørover til Sør-Afrika. Det var meget flott og variert natur, med fjell, skogområder og sletter. Vi var jo litt spente på hvordan det var å komme til Zimbabwe, men det gikk helt greit. I Sør-Afrika var vi rundt i dyreparker og på andre severdigheter. Også der var det flott og spesiell natur.

Å blir kjent med en ”flik” av Afrika, har vært svært spennende og interessant. Mye minner om Sør-Amerika, og mye er annerledes. Vi finner mye av samme vegetasjon, men med andre navn. Og treffe vennene i menighetene var fint, og den glade sangen deres gikk jo til hjertet!

 

Elisabeth med familie kom hjem fra Mosambik i sommer, og bor nå like i nærheten, og det synes vi er svært kjekt!

 

Ruben og Rosi og barna Taina (4,5) og Gabriel (3) bor fremdeles i leiligheten i underetasjen. Dermed har vi daglig besøk av barna. Taina går i barnehagen, men så snart hun er hjemme, hører vi hun roper på oss, om vi er hjemme.

 

I sommer kjørte vi til Nord-Norge, helt opp til Tromsø. Vi hadde et aldeles nydelig vær, så det ble en skikkelig festreise. På retur reiste vi via Sommerøy – Senja – Andøya – Løding – Værøy – Hammarøy – Bodø – Gildeskål - Sandnessjøen – Sandvik og sørover. Turen over Senja var helt spesiell, med nydelig vær, med flotte landskaper som speilet seg i havet! I det hele tatt var det en minneverdig tur, hvor vi fikk oppleve Nord-Norge så utrolig flott, samt at vi fikk treffe familie og venner rundt omkring.

 

Rudolf fortsetter med oppfølgingen av et lese-bok-prosjekt i Paraguay, og var i den anledningen to ganger i Paraguay, i februar og oktober. Det var da seminarer, samt diverse oppfølginger på kontoret i Asunción, som vi samarbeider med.

 

Ellers så jobber vi begge fortsatt på Larvik Sykehus. Brit-Lajla jobber på medisinsk poliklinikk, og Rudolf på Anestesiavdelingen. Dette året har operasjonsavdeligen og tilhørende avdeling blitt oppusset, og aktiviteten er økt betraktelig, så det er en interessant arbeidsplass!

 

Hvis du trykker på pilen i det øverste bildet, finner du noen bilder fra året som har gått. Vi erkjenner, som det synges: "What a faithfull God have I!" - "Hvilken trofast Gud jeg har!

 

Med dette vil vi få ønske en velsignet julehelg, og et godt nytt år!!!

 

Med vennlig hilsen

 

 

God jul!!

Godt nytt år!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen bilder fra 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved å KLIKKE HER kan du skrive ut brevet!

Bilder fra 2009 - KLIKK PÅ PILEN!

Sang: What a faithfull God have I!!

 

 

Velkomst for Elisabeth, David og barna

 

 

17. mai 2009

 

 

Taina og Leila